2000-luvun rakastetuin puzzle-peli taipui myös perinteiseksi lautapeliksi

Ilouutisia Portal-pelien ystäville! Game Informerin mukaan GLADOSin hengenvaarallisista puzzle-tehtävistä voi nyt nauttia myös pelikoneiden ulkopuolella.

Cryptozoid on nimittäin viimein julkaissut jo viime vuoden alulla julkistetun Portal-lautapelinsä. Valmistunut peli kantaa erittäin kuvaavaa alaotsikkoa ”The Uncooperative Cake Acquisition Game”, ja se sisältää lautapelimuodossa monia samoja ominaisuuksia kuin alkuperäiset videopelitkin.

2-4 pelaajalle tarkoitetussa, nopeatempoisessa pelissä pelaajat ovat tietenkin jälleen koekaniineja, joiden tavoitteena on selvitä testeistään ja päästä syömään kakkua. Kakkupalat voi kuitenkin menettää vastustajilleen, joten tässä pelissä ei todellakaan kannata luottaa vierustoveriinsa.

Valven kanssa yhteistyössä suunniteltu Portal-lautapeli on saatavilla ainakin suoraan Cryptozoidin verkkokaupasta, jossa se kustantaa 50 dollaria, eli noin 45 euroa. Kaupan päälle pelaajat saavat Portal 2 -pelin latauskoodin. Alla olevasta kuvasta näet, mitä kaikkea peli pitää sisällään.

Portal 3

Lisää luettavaa