1980-luvun pelikirja esittelee astetta nolomman Solid Snaken, joka oli siviiliammatiltaan kuvittaja

Twitter-käyttäjä paljasti kuvia Solid Snaken vaietusta menneisyydestä.

Niille Metal Gear Solid –pelaajille, jotka ovat tottuneet ajatukseen karusta ja ikääntyneestä, tupakkaäänellä rahisevasta Solid Snakesta, saattavat nämä kuvat tulla järkytyksenä. Twitter-käyttäjä kommander_kzh julkaisi hiljattain liudan kuvia Konamin 1980-luvulla julkaisemasta Metal Gear -pelikirjasta, jossa seikkailee kovasti nuorempi ja erilainen Solid Snake.

Asiasta uutisoivan Kotakun mukaan kyseessä näyttäisi olevan ”Choose Your Own Adventure” -tyylinen pelikirja, josta luettava tarina muuttuu sen mukaan, mitä lukija valitsee tietyissä käännekohdissa.

Ulkonäön lisäksi Snake poikkeaa videopelisankarista myös taustatietojen osalta. Vanhan pelikirjan mukaan Solid Snake on FOXHOUND-agentin ohella myös ”menestymätön kuvittaja”. Kielitaitoisia saattaa myös kiinnostaa, että Solid Snaken nimi kirjoitettiin tuolloin japaniksi aavistuksen eri tavalla.

Pelikirjan julkaisuvuosi ei ole tiedossa, mutta sen voisi kuvitella ilmestyneen samoihin aikoihin vuoden 1987 alkuperäisen Metal Gear -pelin kanssa. Tässä vielä Metal Gear -pelikirjan huikea kansikuva.

Solid Snake book

Lisää luettavaa