Vain 0,5% on oivaltanut tämän Resident Evil VII:ssä!

30.01.2017

Tätä uutista kirjoittaessa, hieman yli 87 000 ihmistä on kokeillut Resident Evil -sarjan uutukaista VR-lasit päässään, kertoo Capcomin itsensä perustama tilastointisivu. Yhteensä Resident Evil VII:tä on kokeillut 910 000 ihmistä, eli näistä uskalikoista 9,48% on kokeillut peliä virtuaalilasit päässään. Destructoidin mukaan Capcom on toimittanut 2,5 miljoonaa kappaletta Resident Evil 7:aa kauppoihin.

Capcomin julkaisema sivusto seuraa kaikkea mahdollista, mitä pelaajat ovat tehneet tai jättäneet pelissä tekemättä. Esimerkiksi pelaajat ovat selkeästi keskittyneet vihollistensa päiden tuhoamiseen, sillä 77% kaikista vihollistapoista on tapahtunut pääntuhoamisella. Seuraavaksi yleisin tappotapa on ollut vasemman käden tuhoaminen, joka on koitunut 7% vihollisten turmaksi. Lukumäärällisesti tässä on eroa yli 20 miljoonaa tappoa!

Lisäksi kauhupelejä pelatessa luulisi olevan selvää, että jokainen avattu ovi myös suljetaan selän takana, mutta sivuston tilastojen mukaan yli 87% kaikista avatuista ovista jätetään auki! Ehkä pelaajat yrittävät jättää itselleen helpon pakoreitin?

Resident Evilissä voi myös pelata biljardia, mutta tämän mahdollisuuden on oivaltanut toistaiseksi vain 0,5% kaikista pelaajista. Maailmanlaajuisesti pelissä on säkitetty 5 973 biljardipalloa.

Lisää luettavaa