Mainos: Illanvietto tulossa? TOP4 miesten tuoksut itsevarmalle juhlijalle

Jos etsit sopivaa hajuvettä pikkujoulukauteen, juhlaillalliselle tai romanttisille treffeille, kokeile näitä neljää miesten tuoksua!

28.09.2023

Mainos: Hobby Hall

Jumalainen hajuvesi rohkealle miehelle

Versace Eros on italialaisen muotitalo Versacen lanseeraama hajuvesi, joka julkaistiin vuonna 2012. Versace Eros on saanut inspiraationsa kreikkalaisen mytologian Eros-nimisestä jumalasta, joka symboloi rakkautta ja intohimoa.

Hajuveden tuoksu avautuu virkistävillä ja raikkailla sitrushedelmien, mintun ja omenan nuoteilla. Keskituoksussa on muun muassa lämmintä tonkapavun aromia. Pohjatuoksussa on vaniljaa, vetiveriä, setripuuta ja sammalta, jotka antavat hajuvedelle sen sensuellin ja maskuliinisen luonteen.

Rohkea Versace Eros on tullut suosituksi miesten keskuudessa sen voimakkaan ja pitkäkestoisen tuoksun sekä pullon elegantin designin ansiosta. Eros sopii erityisesti iltaisin ja erikoistilaisuuksissa käytettäväksi.

Versace Eros on suosittu miesten hajuvesi, mutta se jakaa kuitenkin mielipiteitä: joillekin tuoksun minttuvivahde on liikaa. Testaa itse ja tilaa oma pullosi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta tai käy nuuhkimassa hajuvettä kivijalkamyymälässä.

Tyylikäs luottotuoksu myös sokkona ostettavaksi

Suomalaisten miesten suosituimmat hajuvedet löytyvät useimmiten Giorgio Armanin ja Hugo Bossin valikoimista. Hugo Boss Bottled, usein tunnettu yksinkertaisesti nimellä ”Boss Bottled,” onkin edelleen erittäin suosittu miesten hajuvesi. Boss Bottled julkaistiin vuonna 1998, ja siitä lähtien se on ollut yksi brändin tunnetuimmista ja ikonisimmista tuoksuista.

Boss Bottledin tuoksu on klassinen ja miellyttävä. Päätuoksunuotteihin kuuluvat omena, sitruuna, bergamotti ja päärynä. Keskituoksussa havaitaan mausteisia elementtejä, kuten neilikkaa ja kanelia sekä mahongin tuoksua. Pohjatuoksussa on vaniljaa, santelipuuta ja setriä, jotka antavat tuoksulle lämpöä ja syvyyttä.

Boss Bottled on erittäin monikäyttöinen tuoksu, jota voi käyttää niin työpaikalla kuin iltamenoissakin. Tuoksu on saavuttanut suuren suosion tyylikkään ja maskuliinisen luonteensa vuoksi. Boss Bottled -tuoksun uskaltaa tilata ilman testaamista esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta ja hajuvesi sopii hyvin myös lahjaksi.

Tuoksu aikuiselle, itsevarmalle miehelle

Dolce & Gabbana The One For Men julkaistiin vuonna 2008 ja tuoksu on siitä lähtien ollut suosittu valinta monien miesten keskuudessa. The One For Menin tuoksu on luonteeltaan lämmin, mausteinen ja puinen. Se on suunniteltu miehelle, joka haluaa ilmaista itseään tyylikkäästi ja itsevarmasti.

Tuoksun päänuotteja ovat greippi, korianteri ja basilika, jotka luovat raikkaan ja mausteisen avauksen. Keskituoksun appelsiininkukka ja inkivääri tuovat tuoksuun hienostunutta makeutta. Pohjatuoksussa on setriä, tupakkaa ja meripihkaa, jotka antavat tuoksulle syvyyttä ja maskuliinista lämpöä.

The One For Men on sopiva valinta käytettäväksi erityisesti iltaisin ja erikoistilaisuuksissa, mutta se toimii myös hyvin päivittäisessä käytössä. Dolce & Gabbana on julkaissut useita erilaisia versioita ja kokoja The One For Men -tuoksusta: löydät myös The One Gold, Grey ja Intense -versiot Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta.

Sensuelli tuoksu romanttisiin kohtaamisiin

Yves Saint Laurent La Nuit de l’Homme on tunnettu miesten hajuvesi, joka julkaistiin vuonna 2009. Miesten suosima La Nuit de l’Homme on luonteeltaan sensuelli ja vetovoimainen tuoksu. Sen päänuotti on kardemumma, johon yhdistyvät bergamotin, laventelin, kuminan ja vetiverin aromit.

La Nuit de l’Homme on sopiva valinta erityistilaisuuksiin, iltamenoihin ja romanttisiin kohtaamisiin. Tuoksu on saavuttanut suosiota miesten keskuudessa sen hienostuneen ja houkuttelevan luonteen vuoksi. Pullo on yksinkertainen ja moderni Yves Saint Laurentin tyylikkään brändi-estetiikan mukaisesti.

Yves Saint Laurent on myös julkaissut erilaisia versioita La Nuit de l’Homme -tuoksusta, kuten La Nuit de l’Homme L’Intense ja La Nuit de l’Homme Le Parfum. Tilaa omia mieltymyksiäsi vastaava hajuvesi Hobbyhall.fi-verkkokaupan sivulta tai käy kokeilemassa hajuvesiä kaupassa: majoituksen shoppailureissulle voit varata esimerkiksi Tampere hotellit -sivulta.

Lisää luettavaa