Ilmoitus: Uhkaako kesälomasi mennä pilalle? Pelasta loma näillä täsmävinkeillä

Jos jokin odottamaton tapahtuma uhkaa latistaa hartaasti odotetun kesälomasi tunnelman, saattaa apu löytyä näiden pelivinkkien avulla.

14.06.2022

MAINOS: Ilmaiset pelit

Kesäloma on monelle meistä vuoden kiihkeimmin odotettu hetki. Lomasuunnitelmia on yleensä tehty pitkään ja huolellisesti, ja edessä odottava vapaus on voinut olla se viimeinen asia, jonka voimalla toimiston oven on saanut kammettua auki.

Kaikki ei aina kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Elämässä sattuu ja tapahtuu, ja saatatkin huomata kallisarvoisen lomasi olevan ajautumassa täysin väärille raiteille.

Ei hätää! Me olemme koonneet muutamia täsmäaseita kesäloman yleisimpiin uhkatilanteisiin. Jos hellehattu alkaa tuntua kiristävältä, kokeile näitä ilmaisetpelit.fi-sivulta löytyviä ensiapukeinoja.

1: Suomen kesä

Ensimmäinen esimerkkimme lienee päivänselvä. Kukapa meistä ei olisi löytänyt itseään värjöttelemästä villasukat jalassa kalliimpaan sesonkiaikaan vuoratun rantamökin sisältä ja tuijottamasta lasittunein silmin kaatosateen piiskaamaa rantamaisemaa?

Muista, että kesä kuivaa minkä kastelee, kunhan maltat odottaa. Eikä kaikista mökkeilyn iloista tarvitse luopua sisätiloissakaan – päinvastoin.

Avaa ilmaisetpelit.fi-sivulta löytyvä Tikanheitto-peli ja ala hioa taitojasi seuraaviin tikkaturnauksiin. Pidempään kestävää rankkasadekautta varten tarjolla on myös astetta haastavampi Darts Pro -pubitikkapeli.

2. Sukulaiset

Eräs haastavimmista lomatunnelman koettelijoista on oma ja puolison suku. Kun rentouttavaksi suunniteltu löhöviikonloppu muuttuu yllättäen mökilläsi vietettäviksi sukujuhliksi, saattaa pinna kiristyä uhkaavan tiukalle.

Siinä vaiheessa kun joku kaukaisimmista sukulaisistasi kaivaa haitarin esiin ja toinen tivaa kolmatta kertaa vuosikertakonjakkisi sijaintia, kokeile seuraavaa: vetäydy kännykän tai tabletin kanssa jonnekin syrjäiseen paikkaan ja avaa Hedelmäsilppuri. Paloiteltuasi muutamia satoja appelsiineja, vesimeloneja ja kookospähkinoitä minimalistisiksi viipaleiksi, on olosi taatusti jo seestyneempi.

3. Työ seuraa mukana

Yksi kesäloman tehokkaimmista pilaajista on huomata uimapatjalla kelluessaan pohtivansa työasioita sen sijaan, mikä olisi maistuvinta grillattavaa.

Tässä tilanteessa paras apu on aivojen täydellinen resetointi. Prosessin voi aloittaa esimerkiksi Matopelillä, jonka yksinkertaiseen mutta silti vaativaan maailmaan uppoutuminen käy meditaatiosta.

Jos excel-taulukot vieläkin kummittelevat, jatka matkaa Tetrikseen ja syvenny palikoiden asettelun taiteeseen. Pakasta löytyy toki vielä se järein ase: pasianssi. Mikäli tämä cocktail ei toimi, kannattaa suosiolla palata takaisin töihin.

4. Lomakassan koko

Oliko suunnitelmissasi matka kesäfestareille tai johonkin suosittuun lomakohteeseen, mutta pankkitilin saldo näyttää nollaa? Älä yritä haalia lomakassaa kokoon raaputusarvoilla, vaan toteuta unelmat täysin ilmaiseksi.

Rokkiralli-peli vie sinut suoraan festareiden ytimeen, ja pääset vielä itse keikkabussin rattiin. Todellinen ammattikuski toki hioo tätä ennen taitojaan Parkki-Probleemassa, jossa tarkoituksena on päästä ulos parkkialueelta väärin pysäköityjen autojen keskeltä.

Jos haaveenasi oli päästä kaahaamaan virtaviivaisella avoautolla, se onnistuu Car Rush -pelissä. Tämän auton rattiin saa hypätä myös muutaman siiderin jälkeen – itse asiassa se on jopa suotavaa.

Lisää luettavaa