Ilmoitus: Lupaavimmat Bitcoinin haastajat vuonna 2021

Bitcoinin ollessa liki kymmenkertaistanut arvonsa vuodessa, etsii moni kryptovaluutoista kiinnostunut sijoittaja nyt tälle kryptovaluutan kuninkaalle uusia haastajia. Osa sijoittajista nimittäin uskoo Bitcoinin potentiaalin olevan joitakin haastajia heikompi, Bitcoinin ollessa jo noussut niin vahvasti lyhyellä aikavälillä.

30.04.2021

ILMOITUS Tämän vuoksi monet sijoittajat etsivätkin nyt lupaavia haastajia, joilla olisi vahvaa potentiaalia moninkertaistaa arvonsa ja syrjäyttää Bitcoin nykyisestä asemastaan. Kryptovaluuttojen uskomattoman runsaan määrän vuoksi, on vain muutamien haastajien rajaaminen kuitenkin varsin vaikeaa. Tämän vuoksi kannattaakin näihin kryptovaluuttoihin sijoittamistaan harkitsevan tehdä osaltaan myös omaa tutkimusta, jolla täydentää muilta sijoitussivustoilta löytyvää tietoa.

Ensimmäisenä Bitcoinin haastajana mainittakoon luonnollisesti Ethereum, joka on käytännössä varmana kakkosena ollut jo pitkään. Ethereum tarjoaa Bitcoinista eroten maksujen siirtojen lisäksi myös oman sovellusalustansa monille kryptoprojektien sovelluksille, jotka tarjoavat mitä ihmeellisempiä funktioita. Ethereumin pohjalta toimivat myös monet ERC-20 pohjaiset kryptovaluutat. Vaikka Ethereum onkin ominaisuuksiltaan erittäin vahva, ei se kuitenkaan kykene haastamaan koskaa Bitcoinia rakenteellisen virheensä vuoksi. Ethereumin verkossa tapahtuvista siirroista nimittäin maksetaan prosentuaalinen siirtomaksu, joka karkaa todella valtavaksi, mikäli Ethereumin hinta nousee korkeaksi, kuten vuonna 2021 kävi.

Toisena mainittakoon suureen suosioon vuoden 2021 alussa noussut Celsius. Celsius on kasvattanut käyttäjämääräänsä uskomattoman nopeaan tahtiin, tarjotessaan käyttäjilleen paitsi helppoa ja suhteellisen vakaata tuottoa, myös edullisia lyhytaikaisia lainoja. Vaikka Celsiuksen toiminta ja alusta ovatkin lupaavat ja käyttäjäkunta kasvussa ovat sen sovellukset kuitenkin osaltaan rajoittuneet lainatoiminnan ympärille.

Kolmantena ja ehkäpä lupaavimpana listattakoon Dogecoin, joka koki Elon Muskin antaman tuen myötä vuoden 2021 alussa huiman nousun, tarjoten viimeisen vuoden ajalta jopa Bitcoinia kovemmat tuotot. Tämän lisäksi on Dogecoinin käyttö helppoa ja sille on kasvamassa nopeaan tahtiin laaja käyttäjäkunta, joka hellyyttävän koiran kuvalla varustettua valuuttaa lähettellee kovaan tahtiin. Kaikille tästä lupaavasta Bitcoinin haastajasta kiinnostuneille suosittelemmekin Sijoitusrahastot.orgin vinkit dogecoin-sijoittajille lukemista.

Lisää luettavaa