Ilmoitus: Lainaa netistä pelikoneen ostamiseen, kannattaako se?

13.08.2021

ILMOITUS Hyvin moni on meistä varmasti pohtinut pelikoneen ostamista lainarahalla. Monesti pro-luokan koneet voivat maksaa niin paljon että tämä on yksinkertaisesti ainoa vaihtoehto, jos haluaa itselleen parhaat mahdolliset laitteet. Mutta lainaa ei kannata hakea mistä tahansa jos haluaa päästä mahdollisimman halvalla. Tätä varten onkin perustettu halvinlaina.fi palvelu, se vertailee eri lainantarjoajia huomioiden kaikki kulut ja kustannukset sekä antaa vinkkejä lainanhakuun. Sitä kautta löydät helposti matalakorkoisimman lainan nopeasti.

Halvinlaina.fi palvelu auttaa lainanhakijaa etsimään edullisimman lainan netistä

Lainan saaminen netistä halvinlaina.fi – sivuston kautta on todela helppoa. Sivusto on etsinyt valmiiksi edullisimmat lainanhaku palvelut selkeään taulukkoon. Niille on annettu arvosana 4-10 välillä perustuen lukuisiin kriteereihin kuten lainan todelliset kustannukset, lainan hakemisen nopeus ja helppous sekä asiakaspalvelun toimivuus.

Pysy erossa kalliista pikavipeistä

Pikavipit ovat varmasti tuttuja monille meistä. Näissä salakavalissa lainoissa korot voivat nousta lopulta jopa satoihin prosentteihin. Suosittelemme pysymään näistä visusti erossa. Jos sen sijaan olet jo sortunut pikavippeihin, halvinalain.fi palvelusta löydät myös kätevän lainojen yhdistämispalvelun millä voit yhdistää korkeakorkoiset pikavipit yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Tämän jälkeen myös uusien lainojen hakeminen helpottuu huomattavasti kun lainanhoitokulut alenevat.

Millainen pelikone kannattaa hankkia jos ostat sen velkarahalla?

Pelikoneiden ominaisuuksissa on todella isoja eroja monesti riippuen valmistajasta. Omiin preferensseihin sopivan laitteen löytäminen voi olla yllättävän iso urakka. Mutta mm. seuraavat asiat ovat yleensä miettimisen arvoisia:

  1. Kartoita ensin oma pelitarpeesi. Erilaisia pelejä varten tarvii erilaisen koneen, mieti mitä pelejä pelaat eniten ja selvitä mitkä ovat minimivaatimukset. Yleensä ne kannattaa ylittää reilusti jotta välttyy ruudun nykimiseltä ja muilta ikäviltä häiriötekijöiltä.
  2. Mitä uudempia pelejä tykkäät pelata, sitä suurempi tehon tarve. Jos pelaat pääasiassa uusimpia pelejä niin tarvitset tehokkaamman koneen, kun jos pelaat pari vuotta vanhoja pelejä.
  3. Keskusmuistin määrä on äärimmäisen todella tärkeää. Pelaamisen suosituksena on vähintään 8gt keskusmuisti, suosittelemme kuitenkin vähintään 16gt muistilla varustettua konetta jos haluat pelata stressittömästi seuraavat lähivuodet.
  4. Kannattaa ostaa erillinen näytönohjain. Sisäänrakennettu näytönohjain ei pyöritä yleensä kovin hyvin edes vanhempia pelejä, joten erillisen näytönohjaimen hankkiminen on todella tärkeää-

Näiden vinkkien avulla pelikoneen ostaminen lainarahalla ei ole yhtään huono vaihtoehto! Tutustu siis halvinlaina.fi palveluun ja hanki unelmiesi pelikone jo tänään!

Lisää luettavaa