Pohjoisamerikkalaiset pelimediat pääsivät pelaamaan vuoden odotetuinta roolipeliä – ”Uskomattoman positiivinen tapaus, kaiken odotuksen arvoinen”

20.10.2016

Hype on kaksiteräinen miekka. Toisaalta se saa meidät innostumaan ja myy meille pelejä, toisaalta se saattaa pettää meidät pahimman kerran. Nyt näyttäisi siltä, että äärimmäisen odotetun Final Fantasy XV:n kanssa odotus ei ole ollut turhaa.

Peli ilmestyy 29.11., eikä siitä ole vielä julkaistu arvioitakaan, mutta osa Pohjois-Amerikassa toimivista pelimedioista on päässyt pelaamaan kuuluisan roolipelisarjan uusimmasta neljää ensimmäistä lukua. Gamespotin tapauksessa tämä tarkoittaisi noin 15 tuntia pelattavaa.

Gamespot kirjoitti: ”Final Fantasy XV on täynnä kauniita ympäristöjä tutkittavaksi sekä lukuisia erilaisia aktiviteetteja. –– Jo ainoastaan 15 tunnin jälkeen voin todeta, että FFXV on valtava peli, jossa on paljon tehtävää ja paljon paikkoja tutkittavaksi.

Alla puolestaan IGN:n video, jossa he hehkuttavat peliä muun muassa ”itsensä uudistamisen äidiksi” (mother of reinvention), mikä viittaa siihen, kuinka hyvin sarja on onnistunut luomaan itsensä uudelleen.

Onko hypeen kerrankin luottaminen?

Lisää luettavaa