Pari vuotta sitten pelaajia säväyttänyt kulttiräiskintä palaa terävämpänä kuin koskaan – uusi traileri julki

27.02.2017

Gearbox ja People Can Fly ovat julkaisseet uuden trailerin vielä kevään aikana saapuvasta Bulletstorm: Full Clip Editionista.

Alkujaan vuonna 2011 PlayStation 3:lla kuin Xbox 360:lläkin nähdyn räiskinnän remasteroidusta painoksesta julkaistu tarinatraileri kertailee alkuperäisversiostakin tuttuja juonikuvioita, överiä pelille tuttua toimintaa unohtamatta. Noin kaksiminuuttisen trailerin voi katsastaa oheiselta videolta.

Merkittävimpänä pesäerona edellisen konsolipolven versioihin tuleva remasterointi tarjoaa muun muassa 4K-resoluution sekä sulavamman kuvataajuuden tarkemmilla tekstuureilla höystettynä. Myös sisällön puolella on havaittavissa uudistuksia. Kaiken aiemmin julkaistun lisäsisällön ohella mukaan sisältyy uudet Echo Mode -ja Overkill Mode -pelimuodot. Näistä ensimmäisessä pelaajat voivat kilpailla parhaista pistetuloksista kuuden tilalle pyhitetyn kartan edestä, kun taas pelitiloista jälkimmäinen antaa pelaajien aloittaa toisen läpipeluunsa suoraan kaikilla aseilla ja muilla herkuilla varustettuna.

Lisäksi Bulletstorm: Full Clip Editionin ennakkotilaavat saavat pelattavakseen itse kuninkaan, Duke Nukemin, joka on tuotu pelin maailmaan täysin omana hahmonaan aina uudelleenkirjoitettua dialogia myöten. Duke Nukemilla taivaltamisesta kiinnostuneet voivat suunnata katseensa IGN:n hiljattain julkaisemaan videoon, joka kattaa yhdeksän minuutin edestä Dukella koluttavaa pelikuvaa. Myös pelin 4K-resoluutiosta on siitäkin saatu maistaisia reilun 14-minuutin verran ihasteltavaksi. Edellä mainituista IGN:n videoista molemmat ovat nähtävillä alapuolelta.

Alkuperäisestä pelistäkin vastanneen People Can Fly -studion kehittämä Bulletstorm: Full Clip Edition julkaistaan 7. huhtikuuta niin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle kuin myös PC:lle.

Lisää luettavaa