The Order: 1886 saa kuraa niskaan demoa kokeilemaan päässeiltä

18.09.2014

Ensi helmikuussa ilmestyvä The Order: 1886 on PlayStation 4:n odotetuimpia yksinoikeuspelejä, mutta nyt pelistä on alkanut kuulua mediassa vähän muutakin kuin ennakkohypeä. Parikin pelin demoversiota pelaamaan päässyttä toimittajaa on nimittäin ilmaissut erittäin suorasanaisesti pettymyksensä odotettuun toimintaseikkailuun.

”En ole koskaan ollut niin pettynyt kuin olin saadessani käsiini Ready At Dawnin uuden PlayStation 4 -pelin The Order: 1886,” kirjoittaa Gamer Headlinesin Maxime Chiasson, joka pääsi pelaamaan peliä Montrealin Comic-Conissa.

Chiassonin mukaan pelin suurin ongelma on ampumismekaniikka, joka hänen mukaansa on ”jähmeä, hidas ja totaalisen tylsä”. Vaikka hän kehuikin pelin visuaalista ulkoasua ja antoi anteeksi vahvan luottamisen Gears of Warin ja Unchartedin kaltaisiin, suojankäyttöön perustuviin räiskintöihin, Chiasson pelkää, että peli tulee kokonaisuutena epäonnistumaan, sillä sen mekaniikka ei ole samaa tasoa ulkoasun kanssa.

Jo aiemmin pelin demoa tylytti What If Gamingin Usman Ihtsham. Hänkin haukkuu The Orderin pelimekaniikkaa, lineaarista ja itseääntoistavaa sisältöä, sekä sitä, ettei peli vaikuta tuovan mitään tuoretta genreensä.

Nämä kommentit perustuvat tietysti vain pelin demoversioon ja paljon voi vielä muuttua ennen julkaisua, mutta ne saavat kyllä epäilemään millainen peli The Order: 1886 tulee todella olemaan. Kaikki demokommentit ovat kuitenkin ylistäneet pelin graafista ilmettä ja viktoriaanisen Lontoon miljöötä, joten olisi sääli, jos tyylikäs peli kaatuisi kehnoon pelattavuuteen.

The Order: 1886 ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 4:lle 15. helmikuuta 2015. Alta voit katsoa pelin gameplay-trailerin.

Lisää luettavaa