Tulevasta Alien-pelistä vuotaa tietoja: Vain yksi alien, päähenkilö leffoista tutun Ripleyn tytär

22.10.2013

Kotaku on vuotanut tietoja Alien-sarjan seuraavasta pelistä. Vaikka Aliens: Colonial Marines on saanut runsaasti kritiikkiä, on Sega ottanut neuvosta vaarin ja ilmeisesti lykännyt peliä jo kerran tavoitteenaan parempi lopputulos.

Sivuston nimetön lähde on kertonut, että tuleva peli kantaa nimeä Alien: Isolation. Tämä on siinä mielessä vahvistettu, että Sega on hankkinut tavaramerkin Alien: Isolation -nimelle.

Lisäksi lähde kertoo, että suurimman osan aikaa pelissä on vain yksi alien-mörkki, ja tapahtumatkin on miltein täysin rajattu yhdelle avaruusasemalle. Alieneiden sijaan pelissä taistellaan ”klooneja ja sotilaita” vastaan, samalla varmaankin sitä alienia väistellen. Pelin pitäisi olla vahvasti ensimmäisen Alien-leffan (1979) innoittama.

Ehkä kiinnostavin paljastus on kuitenkin tapa, jolla peli sijoittuu Alien-sarjan jatkumoon. Pelin päähenkilöksi on nimittäin kerrottu leffojen sankarina loistaneen Ellen Ripleyn tytär. Amanda Ripley on itseasiassa mainittu sarjassa vain kerran, ja sittenkin vain Aliensin (1986) director’s cut -versiossa. Ripley saa tietää Amandan eläneen vanhaksi ja kuolleen hänen pitkän avaruudessa ajelehtimisensa aikana.

Kotakun mukaan Amanda Ripleystä ei ole kirjoitettu vielä mitään Aliens-sarjan monissa oheiskirjoissa ja -sarjakuvissa, mikä kuulostaa vähän uskomattomalta. Vähintäänkin fanifiktiossa tyttärelle on varmasti keksitty jotakin puuhaa.

Muistutamme vielä, että nimeä lukuunottamatta nämä tiedot ovat yhden lähteen varassa, eikä niihin tule suhtautua varmoina.

Lisää luettavaa