Vaihtoehtoinen loppu saattaa yllättää – Far Cry 4:n voi läpäistä vartissa!

Far Cry 4:n vaihtoehtoinen lopetus löytyy jo alkumetreiltä.

15.11.2014

Ensi viikolla ilmestyvä Far Cry 4 on yksi lähihistorian lyhyimpiä pelejä – mutta vain vaihtoehtoisen lopetuksen myötä.

Pelimediassa on nimittäin levinnyt tieto, että vaihtoehtoisen lopun kanssa Far Cry 4 kestää vain suurinpiirtein 15 minuuttia läpäistä. Asiasta kertovat niin Kotaku kuin Gamer Headlines.

Pelin alussa päähenkilö Ajay Ghale saapuu fiktiiviselle Kyratin seudulle Himalajan rinteillä palauttaakseen äitinsä tuhkat hänen kotiseudulleen. Heti alkumetreillä Ghale kohtaa alueen itsenimitetyn yksinvaltiaan Pagan Minin, joka johdattaa Ghalen huoneeseen, jossa Min pyytää häntä odottamaan. Pelin perustarina käynnistyy lähtemällä huoneesta, mutta tekijät ovat jättäneet pelaajalle myös mahdollisuuden odottaa kiltisti paikoillaan.

Jos huoneessa odottelee noin 13 minuuttia, saapuu Ghale takaisin ja ohjaa päähenkilön paikkaan, jonne jättää äitinsä tuhkat. Tätä reittiä seuraamalla peli päättyy Ghalen ja Minin noustessa helikopteeriin, ja taustalla soivat The Clashin Should I Stay Or Should I Go  -klassikon alkutahdit lopputekstien alkaessa.

Valitettavasti vaihtoehtoisen lopun paljastava video on poistettu YouTubesta, mutta siinä se. Uutisesta kertovat sivustot eivät kuitenkaan ole maininneet, liittyykö vaihtoehtoiseen loppuun myös achievement tai trophy -palkintoa.

Far Cry 4 ilmestyy tiistaina 20. marraskuuta Euroopassa.

Lisää luettavaa