Maailman ahkerin pelaaja lähellä käsittämätöntä suoritustaan

09.03.2014

Raymond Cox pelaa. Paljon. Hän pelaa itseasiassa sen verran paljon, että hänestä on tulossa kaikkien aikojen ensimmäinen Xboxilla yli miljoona gamerscore-pistettä kerännyt pelaaja.

Gamerscoret ovat Xbox-pelien pisteitä, joita saa suorittamalla eri peleissä erilaisia tehtäviä tai pikkuijippoja. Cox on pienimuotoinen kuuluisuus pelimaailmassa, sillä hän on hallinut gamerscore-tilastoja jo pitkään. Jopa Guinnessin ennätystenkirja on noteerannut hänen pistemääränsä.

Nyt hän tavoittelee maagisena pidettyä miljoonan pelaajapisteen rajaa, jonka pitäisi paukkua rikki seuraavan 24 tunnin aikana. Samalla hän yrittää rikkoa yhden päivän aikana kerättyjen gamerscorejen piste-ennätystä.

Luonnollisesti hänen tekemisiään ja mahdottomana pidetyn miljoonan pisteen rikkoutumista voi seurata myös livenä. Täältä löydät hänen Twitter-tilinsä, ja täältä hänen Xbox-tilinsä. Täältä voit seurata hänen miljoonan pisteen metsästystään vidostriimin kautta. Tällä hetkellä hän näyttäisi olevan offline-tilassa, mutta eiköhän mies pian metsästyksensä pariin palaa.

Niin, ja jos nämä eivät riitä, täältä löydät vielä hänen Facebook-tilinsä.

Cox on metsästänyt miljoonan gamerscore-pisteen rajaa nyt seitsemän vuotta oikeastaan täyspäiväisesti. Viime vuoden marraskuuhun mennessä hän oli pelannut yli 1500:aa peliä ja pelannut niistä läpi noin 800.

Keskimääräinen gamerscore-pistemäärä Xbox-pelaajalla on noin 8000.

Lisää luettavaa