Call of Dutyn naissotilaista noussut älämölö todistaa, kuinka keskenkasvuisia pelaajat voivat olla

16.08.2013

Pelaajien joukossa riittää idiootteja siinä missä muidenkin ihmisten, sehän on selvää. Mutta harvempi olisi varmaan uskonut, kuinka paljon typerää kohua voidaan saada aikaan siitäkin, että Call of Dutyn moninpeliin tuodaan naishahmot.

SentralGamerin artikkelissa on ruodittu omituista ilmiötä, joka alkoi näkyä heti tulevan Call of Duty: Ghostsin moninpeliesittelyn jälkeen. Moninpelin naissotilaista ruvettiin eri puolilla verkkoa laukoa niin typeriä kommentteja, että päätä huimaa.

Tässä suomennettuna pari timanttia:

”Kyllä, minua ärsyttää ja tämä on iso miinus minulle. Kuten sanoin, suurin osa naispelaajista ei edes pelaa CODia. Kukaan ei pyytänyt tätä, paitsi pari feministiä ja ärsyttävää liberaalia, jotka yrittävät tyrkyttää uskomuksiaan muille.”

”Lisäsimme naiset peliin ollaksemme poliittisesti korrekteja. Yritimme tyydyttää niitä yhtä prosenttia naisista, jotka oikeasti pelaavat tätä peliä, joten lisäsimme täysin epärealistisia naissotilaita, vaikkei sille ollut oikeastaan mitään kysyntää.”

”Moninpelistä on parempi löytyä kartta nimeltä keittiö.”

Mikä ongelma niissä naissotilaissa on? Onhan Halon ja Gears of Warinkin moninpelissä naishahmoja, ja monissa muissa peleissä päähenkilötkin voivat olla naisia. Onko machoilun tarve niin suuri, että pelkkä naishahmojen mahdollisuuskin ärsyttää. Eihän niillä tarvitse edes pelata!

SentralGamer nostaa esiin myös pelin kehittäjien väitteet siitä, ettei naishahmoja olla aiemmin voitu teknisistä syistä tuoda peleihin. Saattaapa olla, että Call of Dutyn tekijät tuntevat pääasiallisen pelaajakuntansa ja ovat pelänneet juuri tällaista reaktiota.

Lisää luettavaa