Tämä pc-ajopeli on aivan rikollisen aliarvostettu – saapuu myös konsoleille

Trackmania saa lisäpelattavaa.

04.10.2022

Ilmaiseksi pelattava Trackmania-ajopeli saa uuden syksyisen kampanjapelin myötä 25 uutta ajorataa, toista sataa ansaittavaa palkintomitalia ja uusia ominaisuuksia.

Fall 2022 -pelikampanja on Trackmanian kymmenes kausilaajennus ja sen uudet kilparadat on jaettu viiteen eri vaikeusluokkaan värikoodatusti.

Uudet ansaittavat palkintomitalit ja muut palkinnot tulevat saataville kausikisojen pelimenestyksen mukaan. Perinteisten ajokisojen lisäksi uuden kisakauden radat ovat pelattavissa myös Ranked 3v3 -pelitilassa. Samalla tämän pelimuodon kausikohtaista kilpa-aikaa pidennetään kuukaudesta kolmeen kuukauteen.

Uusi pelikausi uudistaa myös pelifysiikkaa, kuten jään ja veden reagoimista ajoneuvoihin.

Trackmania on saatavana PC-tietokoneille Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Peli julkaistaan vuonna 2023 sekä Xbox Series X/S, Xbox One-, Playstation 4- ja Playstation 5 -pelikonsoleille että Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Pelikauden esittelyvideon voi katsoa alta.

 

 

Lisää luettavaa