Turtle Beachilta uudet langattomat ultra-premium-kuulokkeet

Stealth Pro.

23.03.2023

Turtle Beach paljasti tänään uudet ultra-premium-luokan pelikuulokkeet. Turtle Beach Stealth Pro on valmistajansa lippulaiva, joka on yhteensopiva niin konsolien, mobiililaitteiden kuin tietokoneiden kanssa.

50 mm Nanoclear -elementeistä ääntä toistavat kuulokkeet tarjoavat tehokkaan melunvaimennuksen. Se ulottuu täydellisestä melun läpinäkyvyydestä, jossa kuulet edelleen ympäristön taustamelun, 25 dB:n melunvaimennukseen, joka estää suurimman osan häiriötekijöistä. Pelaajat voivat myös valita haluavatko he käyttää Stealth Pron kahta sisäänrakennettua mikrofonia vai irrotettavaa TruSpeak™-puomimikrofonia. Molemmissa mikrofoneissa on Turtle Beachin S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) -mikrofonitekniikka, joka poimii vain pelaajan äänen eikä mitään muuta.

Ensiluokkainen keinonahka ja muistivaahtopehmusteet, joissa on Turtle Beachin patentoitu ProSpecs™-lasitekniikka, tarjoavat käyttömukavuutta. Teräsvahvistettu pääpanta ja runko takaavat, että Stealth Pro on rakennettu kestämään. Lisäominaisuudet, kuten muuttuva mikrofonimonitorointi, Superhuman Hearing®, äänen esiasetukset ja muut räätälöintisäädöt ovat käytettävissä Turtle Beach Audio Hub -sovelluksen kautta.

Stealth Pro on suunniteltu monialustapelaamiseen Xbox Series X|S:llä ja Xbox Onella, PS5:llä ja PS4:llä, Windows PC:llä ja Macilla, Nintendo Switchillä sekä Bluetoothilla varustetuilla mobiili- ja tablettilaitteilla.

Xboxille ja PlayStationille suunnitellut Stealth Pro -versiot ovat nyt ennakkotilattavissa. Kauppojen hyllyille ne saapuvat 23. huhtikuuta 2023.

Lisää luettavaa