Pelijätti lyö hynttyyt yhteen Marvelin kanssa – Yllättävä studio työstää Avengers-peliä

Marvel ja Square Enix julkistivat yhteistyösopimuksen, jonka ensimmäisenä tuotoksena näemme The Avengers-pelin. Tsekkaa pelin julkistustraileri täältä!

26.01.2017

Final Fantasy -peleistään tunnettu Square Enix on lyönyt kättä päälle supersankarielokuvista tutun Marvelin kanssa! Marvel kertoo verkkosivuillaan, että kyseinen sopimus on monivuotinen ja monta peliä kattava.  ”The Avengers -projekti on täydellinen esimerkki siitä, kuinka tulevat Marvel-pelit tulevat olemaan avainasemassa Marvelin tarinankerronnassa, samalla tavalla kuin sarjakuvat, televisiosarjat ja elokuvat. Voimme saavuttaa tämän vain yhdistämällä suurimmat supersankarimme Square Enixin maailmanluokan pelinkehittäjien kanssa,” yhteistyötä kommentoi Marvelin peliosaston varajohtaja Jay Ong.

Square Enix toimii ainakin ensimmäisen pelin kohdalla julkaisijan roolissa, sillä The Avengers –peliä on työstämässä Crystal Dynamics, joka on sama studio, joka on tehnyt kaksi edellistä Tomb Raider –peliä. Peliin on liitetty myös Deus Ex –peleistä tuttu kanadalaisstudio Eidos Montreal.

Pelistä odotetaan lisää tietoa vuonna 2018, mutta ainakin tällä trailerilla näemme niin Thorin vasaran, Iron Manin käden sekä Captain American kilven.

YouTube video

Marvel kertoo verkkosivuillaan, että kyseinen sopimus on monivuotinen ja monta peliä kattava.  ”The Avengers -projekti on täydellinen esimerkki siitä, kuinka tulevat Marvel-pelit tulevat olemaan avainasemassa Marvelin tarinankerronnassa, samalla tavalla kuin sarjakuvat, televisiosarjat ja elokuvat. Voimme saavuttaa tämän vain yhdistämällä suurimmat supersankarimme Square Enixin maailmanluokan pelinkehittäjien kanssa,” yhteistyötä kommentoi Marvelin peliosaston varajohtaja Jay Ong.

Phil Rogers, Square Enixin toimitusjohtaja, kertoi tämän yhteistyön tuovan Marvel-faneille jotain täysin uutta. ”Tässä yhteistyössä yhdistyy intohimo ja talentti, mikä tulee luomaan eeppisiä ja mielikuvituksekkaita kokemuksia pelaajille, jotka pääsevät näin kokemaan kaikki supersankariunelmansa aivan uudella tavalla,” Rogers sanoi Marvelin verkkosivuilla.

Lisää luettavaa