GTA 6 traileri julkaistiin tällä viikolla – näyttää siltä, että ensimmäinen oikeusjuttu peliin liittyen on pian tulossa

Jahas, odotellaanpa, mitä tapahtuu.

07.12.2023

GTA VI -pelin traileri julkaistiin tällä viikolla. Sen katsojamäärät ovat rikkoneet jo nyt kaikki pelitrailereihin liittyvät ennätykset. Nyt näyttäisi siltä, että traileri on alkusysäyksenä myös ensimmäiseen peliin liittyvään oikeusjuttuun.

Trailerilla nähdään tämänkin uutisen nostokuvassa nähtävä välähdys uutislähetyksestä. Kuva on selvästikin ottanut mallia vuonna 2017 nähdystä oikean elämän oikeudenkäynnistä. Tuolloin värikkäästi tatuoitu, vihreillä hiuksilla varustettu Lawrence Sullivan nimettiin mediassa ”Floridan Jokeriksi”. Vaikka hahmoa onkin jonkin verran muutettu, on selvää, että GTA VI:n fiktiivinen uutiskuva on mallinnettu Sullivanin mukaan.

Sullivanilla on oma TikTok-tili, ja hän lähettikin GTA VI -trailerin jälkeen oman viestinsä GTA VI -tuotantotiimille ja Rockstar Gamesille.

”Pelissä on hahmo, jolla on naamatatuointeja, kai kaikki ymmärtävät, että minä olen ollut inspiraariona sille? Hae netistä sanat Florida Joker, niin ymmärrätte, mitä tarkoitan. GTA, meidän on juteltava asiasta.”

Ottaen huomioon, että Sullivan on amerikkalainen, niin ei vaadi hirveästi mielikuvitusta arvata, että jonkinlaista oikeudenkäyntiä siellä on vireillä. Odotellaan, mitä tapahtuu.

Lisää luettavaa