Fallout 4:ssä kumppaneiden kanssa voi kehittyä romansseja sukupuoleen katsomatta

Fallout 4:n ohjaaja paljasti lisää ominaisuuksia syksyn odotetuimmasta pelistä.

Fallout 4:stä paljastuu koko ajan lisää kiinnostavia yksityiskohtia, ja nyt pelin ohjaaja Todd Howard on kertonut QuakeCon-tapahtuman esittelyssä ominaisuuksista, joihin E3-messuilla ei ehditty tarttua.

Yksi Howardin esittelemistä ominasuuksista olivat aiemmistakin Fallout-peleistä tutut kumppanit, joita pelaaja voi jälleen hankkia avukseen. Erittäin kiinnostavaa on, että kumppaneiden kanssa voi syntyä romanttisia suhteita ja vieläpä täysin sukupuoleen katsomatta.

”Me halusimme luoda monia erilaisia arkkityyppejä, ja seuraamme mitä mieltä he ovat sinusta,” Howard selitti. ”Ihmisten kanssa se voi johtaa jopa romanssiin, huolimatta siitä millä sukupuolella peliä pelaat.”

Howard kertoi lisäksi tarkemmin pelin S.P.E.C.I.A.L. -ominaisuuksista. Aiemmista peleistä tutut Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility ja Luck -ominaisuudet vaikuttavat nyt entistä enemmän hahmon kehitykseen pelin edetessä. Kun hahmo nousee tason, tarjolla olevat lisäkyvyt (Perks) ovat nyt suoraan sidottuja S.P.E.C.I.A.L. -pisteisiin. Jokainen tiettyyn ominaisuuteen lisätty piste avaa uuden lisäkyvyn, joita avautuu toki lisäksi myös taitojen (Skills) kasvaessa.

Kun lasketaan yhteen kaikki pelin Perk-kyvyt ja niiden korkeammat tasot, saadaan Howardin mukaan peräti 275 avattavaa kykyä. Pelissä on tosiaan mahdollisuuksia kehittää hahmoaan moniin eri suuntiin.

Lisää QuakeConin paljastuksia voit lukea Polygonin artikkelista.

Lisää luettavaa