Ilmoitus: Älä pelaa omalla taloudellasi – kokeile lainojen yhdistämistä

Yhdistämällä useat lainat yhdeksi suureksi lainaksi, säästät koroissa ja lainanhoitokuluissa selvää rahaa. Lisäksi taloudenhoito helpottuu, kun maksettavana on vain yksi laina.

Yhdistämällä useat lainat yhdeksi suureksi lainaksi, säästät koroissa ja lainanhoitokuluissa selvää rahaa. Lisäksi taloudenhoito helpottuu, kun maksettavana on vain yksi laina.

ILMOITUS Moni kokee raha-asioiden hoidon, oman talouden hallinnan ja laskuasiat hyvin tylsänä ja epämiellyttävänä asiana. Erilaisten kulutusluottojen, pikavippien ja lainojen helppo saanti on saattanut aiheuttaa pienten lainojen kertymistä ja postiluukusta kuukausittain saapuvat maksukehoitukset saattavat nostaa huolen pintaan. Tässä kohtaa peli kannattaa viheltää poikki ja miettiä lainojen yhdistämistä yhdessä velkaneuvojan kanssa.
Luottojen yhdistäminen ja velkojen yhdistäminen yhdeksi suureksi lainaksi on yleensä hyvä apu helpottaa omaa arjen taloudenhoitoa ja samalla voit säästää rahaa jopa satoja euroja. Tällöin maksat vain yhtä kuukausierää ja kuluja yhdestä lainasta.
Yhdistelylaina vapauttaa taloudenhoitoon käytettävää energiaa muihin tarpeisiin ja auttaa myös talouden pitkäjänteisemmässä suunnittelussa. Mahdollisten maksuvaikeuksien yllättäessä, sinun ei myöskään tarvitse muistella kymmeniä eri tahoja joihin ottaa yhteyttä, vaan yleensä voit järjestää takaisinmaksun helpommin vain yhden luotonmyöntäjän kanssa. Lisäksi yhdistämällä pienet lainat yhdeksi suureksi lainaksi, saatat huomata, kuinka rahaa voi yllättäen jäädä kuukausittain jopa säästöön.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lähes jokaisella ihmisellä on lainaa. Lainahaku, pikavipit ja osamaksut ovat nykyisin arkipäivää; voit hankkia nettikaupasta pelejä ja uutuus konsolin osamaksulla. Ei siis ihme, että moni saattaa ajautua huomaamattaan tilanteeseen, jossa kuukausittain on maksettavana jopa kymmeniä eri lainanlyhennyksiä sekä lainanhoitokuluja. Jos tuntuu, että oman talouden hallinta on karkaamassa käsistä ja kulutusluottoja sekä erinäisiä lainoja on kertynyt sieltä täältä, on lainojen yhdistäminen erinomainen vaihtoehto saada oma taloudenhallinta jälleen kuriin.
Aivan kuten yksittäisiä luottoja, pikavippejä ja kulutusluottoja hakiessa, myös lainojen yhdistämiseen tarkoitettuja lainavaihtoehtoja kannattaa vertailla, sillä tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin sekä erilaisilla ehdoilla. Lainan yhdistämiseen tarkoitettuja lainoja voi vertailla esimerkiksi vertailusivustolla osoitteessa Matchbanker.fi josta saat apua lainojen yhdistämiseen liittyen ja voit löytää itsellesi parhaimman tarjouksen.
Syöttämiesi hakukriteerien avulla palvelu auttaa sinua löytämään tarpeitasi vastaavat tuotteet, joista viime kädessä voit sitten itse päättää mihin vaihtoehtoon päädyt. Vertailusivusto kilpailuttaa ensin pankkien ja rahoitusyhtiöden lainatuotteet perustuen antamiisi hakuehtoihin. Tämän jälkeen sinulle tarjotaan sopivimmat vaihtoehdot. Hakemus ei vielä sido sinua mihinkään. Saat varsinaisen lainatarjouksen yleensä viimeistään noin vuorokauden sisällä, mutta osa saattaa tulla jopa minuuttien kuluttua. Huomioithan kuitenkin, että vertailusivusto ei myönnä lainaa vaan vertailee vaihtoehdot puolestasi.