Razer toi myyntiin uudet Koenigsegg- ja Williams Esports -pelituolit – riittääkö kuukausipalkkasi?

Ansaitseeko pyllysi näin hyvää?

03.08.2022

Pelilaitteista tunnettu Razer on kunnostautunut myös pelituolien valmistajana. Nyt myyntiin saapui kaksi uutta premium-luokan tuolia.

Ensimmäisen kerran RazerCon 2021 -tapahtumassa esitellyssä Razer Enki Prossa on kestävä Alcantara-verhoilu, kahdesta eri tiheydestä koostuva kaksoistyynyinen selkänoja ja magneettinen muistivaahtomuovinen päätyyny.

Razer Enki Prossa on myös kallistussäädin ja hiilikuituviimeistely. 110 asteen hartiakaaret, sisäänrakennettu neutraaliin istuma-asentoon kannustava lannerangan tuki ja 21 tuuman leveä istuinpohja viimeistelevät kokonaisuuden.

Razerin ja Williams Esportsin vuonna 2018 alkaneen kumppanuuden kunniaksi Razer Enki Pro Williams Esports Edition -malli on varustettu joukkueen tunnuksellisella sinisellä värimaailmalla. F1- ja esports-organisaation faneilla on nyt valittavana tuoli, joka edustaa ja tukee tiimiä.

Razer Enki Pro Koenigsegg Edition on sen sijaan jatkoa Razerin viime vuonna julkistamalle yhteistyölle suorituskykyisen automerkin kanssa. Siinä on tunnistettavia elementtejä suositusta Koenigsegg Regerasta. Tuoli on väriltään autonvalmistajan tunnusomainen keltuaisenkeltainen. Sen etupuolella on ikoninen Koenigsegg-logo kun taas takapuolelle on painettu tunnuskilpi.

Tuolit ovat saatavilla välittömästi hintaan 1 499 €. Koenigsegg Edition -tuoliin pääset tutustumaan tästä ja Williams Esports Edition -tuoliin tästä.

Lisää luettavaa