Oi, antakaa tämän huhun olla totta! – Entisen työntekijän kerrotaan paljastaneen Rockstarin seuraavan pelin

Grand Theft Auto V:n ilmestymisestä on jo pari vuotta ja uuden sukupolven konsoleillekin peli saapui yli vuosi sitten. Moni odottelee siis kuumeisesti, mitä Rockstar Games aikoo tehdä seuraavaksi.

Fanien mielestä yksi peli olisi kiistatta ylitse muiden, ja sehän olisi tietenkin Red Dead Redemption 2. Vuoden 2010 länkkäripeli ei ole saavuttanut sellaisia myyntilukuja kuin GTA:t, mutta se nauttii suuresta kulttisuosiosta ja on noussut korkealle monissa äänestyksissä 2000-luvun parhaista peleistä.

Vaikka huhupuheisiin ei ole luottamista, näyttää nyt olevan edes hieman valoa tunnelin päässä.  Redditissä leviävän huhun mukaan Rockstarin entinen työntekijä Danny Ross olisi nimittäin möläyttänyt tiedon studion seuraavasta pelistä.

Muuan Reddit-käyttäjän mukaan Ross olisi vastannut kysymykseen seuraavasta pelistä arvoituksellisesti: ”Really? Dumbass. Really? Two.” Sanojen alkukirjaimistahan muodostuu tietysti RDRT, eli Red Dead Redemption 2.

Tällä huhulla ei tietysti välttämättä ole mitään tosipohjaa, emmekä edes raportoisi sitä, ellemme niin kovasti toivoisi tämän pitävän paikkansa. Red Dead Redemption oli tarinallisesti sekä pelillisesti mahtava tekele: Kuin villin lännen GTA, joka tavoittaa täydellisesti parhaiden länkkärileffojen tyylin ja tunnelman. Ihmekö siis, että monet pelaajat toivovat kovasti jatko-osaa.

GTA V:n järjettömän menestyksen jälkeen Rockstarilla ei luulisi olevan kummoisia paineita vastaavien myyntilukujen saavuttamiseen, joten nyt voisi olla juuri oikea aika tehdä jatko-osa vähemmän tunnetulle, mutta erittäin hyvälle pelille.

Lisää luettavaa