Logitechin uudessa pelinäppäimistössä on vallankumouksellinen Keycontrol-teknologia

Pieni paketti suurin ominaisuuksin.

09.04.2024

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED on langaton ja kompakti pelinäppäimistö, joka on suunniteltu yhdessä ammattipelaajien kanssa.

Yksi viime vuosien trendeistä kilpapelaamisen saralla on ollut suosia niin sanottua TKL-mallia eli näppäimistöä ilman erillistä numeronäppäimistöä. Lyhyempi malli on helpommin käännettävissä käyttäjälle mieluisaan kulmaan, jolloin näppäimistö vie vähemmän tilaa ja hiirenkäytölle jää enemmän liikkumavaraa.

Samalla tiiviimpi näppäimistömuotoilu vaikuttaa yleensä käytössä olevien näppäinten määrään, joka osaltaan vähentää hallittavuuden monipuolisuutta. Logitech G PRO X 60 -näppäimistössä tämä haaste on ratkaistu vallankumouksellisella KEYCONTROL-teknologialla. Sen ansiosta pelaaja voi määrittää entistä enemmän toimintoja samaan määrään näppäimiä ja näin hyötyä pienemmästä koosta sen haittaamatta hallittavuutta.

“Kun suunnittelimme PRO X 60 -näppäimistöä, tavoitteemme oli tuoda tavallista enemmän toiminnallisuutta normaalia pienempään kokoon”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Brent Barry. ”Kyse ei ole vain tiivistämisestä, vaan siitä, miten kaikki halutut ominaisuudet saadaan mukaan tekemättä kompromissia koon kanssa.”

Ratkaisu monipuolisuuteen löytyy G HUB -ohjelmiston KEYCONTROL-teknologiasta. Se mahdollistaa jopa 15 eri toiminnon määrittelyn yhteen näppäimeen. Ainutlaatuisella G-SHIFT-toiminnolla pelaaja voi määrittää minkä tahansa painikkeen alle lisätoimintoja. Ne löytyvät tarpeen vaatiessa nopeasti useimmin käytettyjen ohjainnäppäinten yhteydestä kättä siirtämättä. Näppäinten uudelleenmäärittelyn lisäksi ohjelmistolla voidaan luoda omia toimintomakroja sekä säätää valo- ja ääniasetuksia.

Näppäimistön langaton yhteys voidaan muodostaa joko Logitechin omalla LIGHTSPEED-tekniikalla tai Bluetooth-yhteydellä. Näppäinhatut on valmistettu kestävästä PBT-muovista ja niiden kanssa käytetään optismekaanisia GX Optical -kytkimiä. Näitä löytyy sekä tactile- että linear-vaihtoehtoina, jotka tarjoavat käyttäjälleen toisistaan eroavan painallusvasteen.

Lisäksi näppäimistöstä löytyy LIGHTSYNC RGB -taustavalaistus, pelitilakytkin ja äänenvoimakkuudensäädin. Kokonaisuus on viimeistelty puolikovalla matkakotelolla, jossa näppäimistö kulkee helposti mukana.

Hotswap-mahdollisuudella varustettu Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö tulee myyntiin mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena. Näistä viimeinen tulee saataville vain Logitechin omassa nettikaupassa. Hintaa 16.4.2024 kauppoihin saapuvalla näppäimistöllä on 199,99 euroa.

Lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa