Cyberpunk 2077 on saamassa jatkoa – myös täysin uutta Witcher-trilogiaa luvassa

CD Projektilla on useampi projekti työn alla.

04.10.2022

CD Projekt Red on paljastanut tiedonrippeitä tulevista projekteistaan, joihin kuuluu niin useampikin Witcher-peli kuin jatko-osa Cyberpunk 2077:lle.

Näistä Cyberpunk 2077:n jatko-osa tunnetaan toistaiseksi koodinimellä Project Orion, ja sen kehittäjäksi on pestattu Bostoniin pystytetty CD Projekt Red North American tiimi. Sen tarkempia yksityiskohtia projektista ei vielä annettu. Orionin kehitystyön on määrä alkaa, kunhan ensi vuodelle vahvistettu Cyberpunk 2077 -laajennus Phantom Liberty on saatu julkaistua.

Mitä Witcher-sarjaan tulee, on CD Projekt vahvistanut laajentavansa Noiturin maailmaa peräti viidellä uudella pelillä. Näistä aiemmin julkistettu, Unreal Engine 5 -pelimoottooriin luottava Witcher-uutukainen, työnimenään Project Polaris, toimii kokonaan uuden trilogian alkuna. Kolmesta uudesta Witcher-eepoksesta rakentuvan saagan kaksi jälkimmäistä osaa on tarkoitus saada myyntiin kuuden vuoden sisällä ensimmäisen pelin julkaisusta.

Kaksi muuta Witcher-sarjan peliä kulkevat puolestaan työnimillä Sirius ja Canis Majoris. Näistä ensimmäisen on kerrottu olevan CD Projektin The Molasses Flood -studion kehittämä moninpeli, jonka on lupailtu tarjoilevan tehtävää myös yksinpelaajille. Jälkimmäinen edustaa sen sijaan tarinavetoista, joskin trilogiasta erillistä avoimeen Noiturin maailmaan sijoittuvaa yksinpeliä, jonka kehitystyö lepää vielä nimettömän studion harteilla.

Lisäksi horisontissa siintää myös täysin uusi, Witcheriin tai Cyberpunkiin liittymätön projekti nimeltään Hadar, jonka kehitys on kuitenkin vielä aivan alkutekijöissään.


Lähde: VGC

Lisää luettavaa