Ilmoitus: Hintavertailulla merkittäviin säästöihin

[ILMOITUS] Pelikonsolimarkkinoilla käydään kovaa kilpailua eri pelikonsoleiden käyttäjien ja pelien pelaajien kesken.

Jonkun ykkössuosikki on PlayStation kun toinen puolestaan vannoo Xbox:n nimeen.

Eri konsolit tarjoavat kuitenkin samoja pelejä pelattavaksi, joten laitteiden lopullinen ero löytyykin konsolin hinnasta ja sen suorituskyvystä. Toki myös eri konsolien pelien hinnoissa on havaittavissa suuriakin hintaeroja.

Suurimmat myynnit pelikonsolien puolella tapahtuu varmasti joulun aikaan, mutta myös uuden pelikonsolin ilmestyminen markkinoille aiheuttaa selvän piikin myynti tilastoihin.

Ostopäätöstä tehdessä kannattaa tuotteen hintaa vertailla, sillä samalla tuotteella voi olla monta eri hintaa useissa eri verkkokaupoissa.

Kotimaisen VertaaHintaa.fi palvelun mukaan yli 90 % prosenttia kuluttajista tekeekin hintavertailua ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Netissä hintavertailu on helppoa ja vaivatonta
Nykyään ostokset tehdään yhä useammin netissä olevista verkkokaupoista.

Samoin myös muut hankinnat ja palvelut siirtyvät netin puolelle, sillä siellä niiden hintavertailu on merkittävästi helpompaa ja nopeampaa.

Esimerkiksi lainojen ja erilaisten liittymien hintavertailun voi tehdä kätevästi netissä, mihin kellon aikaan tahansa.

Kotimaisen VertaaLainaa.fi palvelun mukaan kuitenkin vain 14 % lainaa hakevista kilpailuttaa lainansa ennen sen hakemista. Tämä on varsin pieni määrä, kun sitä vertaa muiden tuotteiden hintavertailuun, jota tekee yli 90 % kuluttajista.

Tämä saattaa johtua siitä että lainojen hintavertailu on ollut vuosien ajan varsin sekavaa ja aikaa vievää puuhaa. Tämän vuoksi suomeen perustettiinkin kuluttajille maksuton lainavertailupalvelu nimeltä VertaaLainaa.fi, jossa voi vertailla kymmeniä eri lainapalveluita ja niiden lainatuotteita.

Tee hintavertailu viimeistään kaupassa
Ostoskeskuksessa käydessä tulee helposti tehtyä heräteostoksia.

Näitä heräteostoksia tehdessä hintavertailu eri liikkeiden kesken jää lähes aina tekemättä.

Tässäkin tilanteessa voit kuitenkin nopeasti tarkistaa sen, maksatko tuotteesta liian paljon.

Jos olet esimerkiksi hankkimassa uutta pelikonsolia, voit nopeasti tarkistaa sen hinnan kymmenistä verkkokaupoista kotimaisen VertaaHintaa.fi palvelun avulla.

Kun teet vertailun kaupassa ja näet kuinka paljon voisit säästää, huomaat itsekin kuinka pieni hintavertailu säästää selvää rahaa.