Nyt se on viimein täällä – miljoonahitin täydellinen versio on silkkaa multaa!

Nyt se on julkaistu!

15.11.2023

Farming Simulator 22 on suositun pelisarjansa kattavin ja ominaisuuksiltaan monipuolisin maanviljelysimulaatio.  Tänään ilmestyneen Premium Expansion -lisäosan myötä peli laajenee entisestään. Paketti sisältää peruspelin ja lisärit.

Pelin keskiössä on oman maatilan hoitaminen, kohentaminen ja laajentaminen. Kuten maanviljelyyn kuuluu, valittavana on kattava valikoima erilaisia viljelyskasveja, joita pelaaja voi kasvattaa omilla tiluksillaan. Viljelysten lisäksi pelaaja voi laajentaa toimiaan metsänhoitoon ja eläinten kasvatukseen. Näitä kaikkia voi myös jatkojalostaa pidemmälle, mikä mahdollistaa esimerkiksi viljelyskasvien hyödyntämisen erilaisiin elintarvikkeisiin tai metsistä saatavien puiden käytön moniin eri esineisiin.

Laajennetussa Premium-pelikokonaisuudessa on mukana peräti kuusi erilaista pelikarttaa, joista jokainen tarjoaa erilaiset mahdollisuudet ja maisemat oman maatilan pyörittämiseen. Jokainen pelialueista on oma maaseutuyhteisönsä toisista poikkeavine maantieteellisine ominaisuuksineen. Niinpä jokaisella alueella on myös omat vahvuutensa erilaisten kasvien tai eläinten suhteen. Pelikarttojen lisäksi peruspelin valikoima on kasvanut peräti seitsemän lisäosan myötä.

Farming Simulator 22: Premium Edition ja Farming Simulator 22: Premium Expansion ovat nyt saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille.

Farming Simulator 22: Premium Expansion -lisäosan esittelyvideon voi katsoa alta.

Lisää luettavaa