Bloggari väittää: Tulossa riisuttu Xbox One kokonaan ilman pelejä

Microsoft on panostanut Xbox Onen kohdalla monimuotoiseen viihdetarjontaan ja vakuutellut siinä samalla, että laite pysyy ensisijaisesti pelikonsolina. Nyt teknologiabloggari Paul Thurrott on kuitenkin paljastanut, että näin ei ehkä ole jatkossa.

Thurrottin mukaan Microsoft on kehittänyt Xbox Onesta versiota, joka tulee sisältämään vain konsolin viihdeominaisuudet, muttei ollenkaan pelejä. Tämä halvempi versio tulee bloggarin mukaan peittoamaan alkuperäisen Xbox Onen moninkertaisesti myyntiluvuissa, mihin viihdeboksin julkaisua lykkäämällä myös pyritään.

Thurrott on mies, joka on alunperin vuotanut Xbox Onen julkistuspäivän, sekä sittemin raakatun internet-yhteyden vaatimuksen, joten miehen sanalla on jonnin verran painoa. Asiasta raportoiva Official Xbox Magazine huomauttaa kuitenkin, etteivät kaikki miehen ennusteet ole tulleet toteen.

Thurrott on lisäksi esittänyt jyrkän vastaväitteet Microsoftin julistukselle, että Xbox Onen aikakausi tulee kestämään vuosikymmenen ajan. Hän uskoo tiettyyn paikkaan sitovien pelikonsoleiden kuolevan pois ja Xbox Onen jäävän lajinsa viimeiseksi konsoliksi.