Yli 20 vuoden ikään ennättäneen legendaarisen matopelin uusi osa sekoittaa pakkaa

23.06.2016

Worms, tuo Team 17:n luoma kastematopeli, johon moni meistä on tutustunut Amigan kaltaisilla legendaarisilla alustoilla. Ensimmäinen Worms ilmestyi vuonna 1995, ja 21 vuodessa on moni asia ehtinyt muuttua.

Jotkut tykkäsivät pelistä eniten ykkösosan aikoihin, kun madot vielä olivat, noh, matojen näköisiä eivätkä överiksi vedettyjä suurisilmäisiä sarjakuvahahmoja.

Oli miten oli, Matojen vuoropohjainen kepeä räiskintä tarjoaa tarpeeksi syvyyttä olematta liian monimutkainen aloittelijoillekaan, joten pelejä tähän sarjaan tulee kuin kaduille matoja sateella. Uusin osa, Worms W.M.D. on nyt tulossa PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Tämän kerran ehkäpä suurin ja merkittävin päivitys tulee olemaan kyky craftata eli nikkaroida aseita. Pelaajien ei tarvitse enää ainoastaan odottaa omaa vuoroaan, vaan he voivat vartoessa tuunailla aseitaan paremmiksi.

worms1

Muita uusia asioita pelissä ovat muuan muassa ympäri tasoja ripotellut asepesäkkeet, jotka räiskyttelevät lähelle tulevia matoja. Lisäksi mukana tulee olemaan tankkeja, helikoptereita ja muita kulkupelejä, joilla voi kylvää tuhoa mutta jotka ovat kuulemma vastustajan vallattavissa ja helposti tuhottavissa.

kopteri

Saapi nähdä, mitä tuleman pitää, mutta hyvä, että sarjaan tulee uusia ominaisuuksia.

Lisää luettavaa