Vuosiko FarCry 5:n julkaisupäivä vahingossa julkisuuteen?

Far Cry 5:n julkaisupäivä saattoi tulla julki vahingossa. Pelisarjan uusin tulokas tulee tällä tietämällä vuoden 2017 lopussa.

03.02.2017

Irlantilainen pelisivusto SGGAMINGINFO uutisoi, kuinka Far Cry 5 oli ilmestynyt paikallisen GameStopin tulevien julkaisujen listalle. Pelille oli annettu julkaisupäiväksi 26.11.2017. Kyseessä on hyvin todennäköisesti vain osviittaa antava päivämäärä, sillä mikäli teillä on kalenteri käsillä, niin voitte itsekin todeta kyseisen päivän osuvan sunnuntaille.

SGGAMINGINFOn toimittaja otti yhteyttä paikalliseen GameStopiinsa ja heidän järjestelmiinsä Far Cry 5 oli jo ilmestynyt omalla varastointikoodillaan. Kyseinen varastointikoodi koskee vain pelin PlayStation 4 -versiota, mutta on enemmän kuin todennäköistä, että kyseinen peli tulee myös Xbox Onelle ja PC:lle.

Vaikka Ubisoft on toistaiseksi kieltäytynyt kommentoimasta huhuja, on enemmän kuin todennäköistä, että Ubisoft jatkaa huippusuosittujen sarjansa kehittelyä tulevaisuudessakin.

Vuoden 2015 alussa julkisuuteen vuosi tieto Ubisoftin järjestämästä kuluttajakyselystä, jossa asiakkailta kysyttiin mielipiteitä seuraavan Far Cry -pelin paikasta. Kyselyssä oli mukana mm. hyinen Alaska, Vietnamin sodan runtelema Vietnam ja 1900-luvun alun villi länsi. Alla on Eurogamerin tekemä listaus 11 mahdollisuudesta, mihin tuleva Far Cry saattaa sijoittua.

Lisää luettavaa