Vuosia sitten suunnittelussa olleesta täysin erilaisesta Halo-pelistä vuosi runsaasti materiaalia nettiin – miksi, oi miksi ei tätä julkaistu?

08.01.2017

Microsoftilla oli aikanaan suunnitteilla täysin erilainen versio suurimmasta pelisarjaan, mutta tämä ei koskaan nähnyt päivänvaloa.

Peli näyttää jonkinlaiselta koko perheen peliltä, jossa Master Chief räiskii Mega Bloks -palikoista tehtyjä Covenant-vihollisia. Peli näyttää selvästi Halolta, mutta eri tavalla kuin muut Halot.

Peliä kehitettiin videon YouTubeen upanneen Andrew Bormanin mukaan koodinimellä Haggar, ja työstä vastasi nSpace-niminen yhtiö. Kyseessä olisi ilmeisesti siis Xbox 360:lle julkaistavasta spin-offista, jota ei lopulta toteutettukaan, koska Microsoft siirsi fokuksensa Xbox Oneen.

Pelissä olisi Bormanin  mukaan pystynyt ajamaan räätälöitäviä ajoneuvoja sekä rakentamaan turretteja ja muita ympäristön osia. Mukana oli määrä olla myös co-op sekä siege-pelimuodot.

Harmi, ettei toteutunut! Katso alta, kuinka hauska ja virkistävä peli olisi voinut olla kyseessä. Kunnollinen pelikuva alkaa noin 2 minuutin kohdalta.

Lisää luettavaa