Vuoden takainen Fallout 4 -vuoto saa epäilemään: Voiko pelissä pelata vain miehellä?

Eilen julkistettu Fallout 4 saattaa ottaa takapakkia erikoisessa asiassa.

Eilisen Fallout 4 -julkistuksen jälkimainingeissa pelistä liikkuu monenlaisia uutisia, eikä kaikista tiedä, pitäisikö niitä ottaa vakavasti. Yksi erikoisimpia on 11 kuukautta vanha tietovuoto, jonka Destructoid on kaivanut esiin arkistoista.

Vajaa vuosi sitten entiseksi Bethesdan työntekijäksi ilmoittautunut henkilö kertoi Redditissä lukuisia tietoja pelistä, joista esimerkiksi pelin tapahtumapaikka (Boston) ja tämän vuoden E3-messujen kohdalle osuva julkistus osoittautuivat tosiksi. Eräs yksityiskohta kuitenkin herättää varmasti huomiota etenkin eilen ilmestyneen trailerin rinnalla.

Työntekijän mukaan Fallout 4:ssä voi nimittäin pelata vain mieshahmolla. Hän kertoi, että peli on entistä tarinavetoisempi ja pelihahmo tulee myös ensi kertaa puhumaan, eli ilmeisesti hänenkin vuorosanansa on ääninäytelty.

Eilen ilmestyneestä julkistustrailerista voi kenties löytää tukea näille väitteille. Trailerissa, jonka voit katsoa alta, päähenkilö on selvästi mies ja lopuksi hän myös puhuu kumppanikseen lyöttäytyvälle koiralle.

Saapa nähdä, osoittautuuko tämä vuoto täysin perättömäksi vai onko Bethesda todella päättänyt poiketa rajusti aiempien Fallout ja Elder Scrolls -pelien linjasta.

Samainen tietovuotaja väittää, että peli tulee ilmestymään PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille lokakuussa, ja myös vanhemman sukupolven konsoleille pari kuukautta myöhemmin. Tämä tukisi eilen uutisoitua väitettä, että Fallout 4 on ilmestymässä myös Xbox 360 ja PS3 -konsoleille.

Lisää luettavaa