Vuoden roolipelitapaus saa tarinallisia lisäosia kokonaisen pelin verran

The Witcher 3:een luvassa miltein The Witcher 2:n pituuden verran laajennuksia.

Toukokuussa ilmestyneelle The Witcher 3: Wild Huntille on jo nyt ilmestynyt kiitettävästi ilmaisia lisäosia, mutta maksulliset laajennukset ne vasta tulevatkin tekemään vaikutuksen. Näin väittää ainakin pelin ohjaaja Konrad Tomaszkiewucz.

Game Reactorin haastattelussa Tomaszkiewucz kertoi, että CD Projekt Redin parhaillaan kehittämät kaksi tarinallista laajennusta tulevat olemaan kestoiltaan siinä kymmenen ja kahdekymmenen tunnin paikkeilla. Lisäksi hän painottaa, että yleensä kun he suunnittelevat pelin kestoa, päätyy lopputulos olemaan paljon pidempi.

”Jos laskee yhteen kymmenen ja kaksikymmentä tuntia ja vertaa sitä The Witcher 2:een, se on melkein samankokoinen,” Tomaszkiewucz totesi. ”Luvassa on uusia tarinoita, hyvin tunteellisia tarinoita, ja uskon, että ihmiset tulevat olemaan tyytyväisiä.”

Pelien läpipeluuaikoja listaavan GameLenghtsin mukaan The Witcher 2: Assassins of Kingsin läpipeluu on kestänyt sivuston käyttäjiltä keskimäärin 43 tuntia, mutta jos Tomaszkiewuczin arviot ovat vähän alakanttiin, saattaa laajennusten yhteismitta hyvinkin vastata aiemman pelin kokonaiskestoa.

Ensimmäinen laajennus kantaa nimeä Hearts of Stone ja sen pitäisi ilmestyä lokakuussa. Toinen tarinalaajennus Blood and Wine on puolestaan odotettavissa ensi vuoden puolella.

Lisää luettavaa