PS3:n tiukasti mielipiteitä jakanut peli saapuu uudelle sukupolvelle ensi viikolla

Harva peli on viime vuosina jakanut niin paljon mielipiteitä kuin PlayStation 3:lle yksinoikeudella ilmestynyt Beyond: Two Souls (2013).

Quantic Dream -studion kehittämä ja David Cagen ohjaama tarinapeli oli yksi ilmestymisvuotensa hehkutetuimmista julkaisuista, mutta peli saikin ilmestyttyään valtavasti lokaa niskaansa. Se sai runsaasti kiittäviä arvioita niin kriitikoilta kuin pelaajiltakin, mutta ajoi osan pelaajista täysin raivon partaalle, kuten Metacriticin arviot osoittavat.

Nyt Beyond: Two Souls saapuu paranneltuna versiona myös PlayStation 4:lle, joten kokonaan uusi pelaajaporukka pääsee kokeilemaan, kuinka he itse reagoivat huippunäyttelijöiden tähdittämään peliin. Endgadgetin mukaan pelin pitäisi ilmestyä Euroopassa 26. marraskuuta, eli ensi torstaina, ja kustantaa 29,99€. Uutisen kirjoitushetkellä peliä ei vielä ole listattu PS Storessa, joten emme voi vahvistaa tietoa.

Myös Quantic Dreamin aiempi peli Heavy Rain (2010) kääntyy uuden sukupolven Pleikkarille ensi vuonna, ja Beyondin etukäteen ostavien pitäisi Endgadgetin mukaan voida hankkia Heavy Rain alennettuun hintaan. Ensi vuoden alkupuolella molemmat pelit ilmestyvät PS4:lle myös fyysisen kokoelmapaketin muodossa.

Alta voit katsoa Beyond: Two Soulsin PS4-julkaisutrailerin.

Lisää luettavaa