Uutta pelikuvaa klassisten kauhupelien uusista versioista

01.09.2014

Atari ilmoitti noin kuukausi takaperin herättävänsä Alone in the Dark– ja Haunted House -pelit henkiin uusilla versioilla syksyn 2014 aikana. Kumpaisenkin pelin ajatuksena on tarjota kokonaan uusiksi tehdyt versiot sarjojen ensimmäisistä peleistä. Nyt peleistä on tarjolla ensimmäiset lyhyet maistiaiset.

Alone in the Darkin koko nimi tulee olemaan Alone in the Dark: Illumination ja nimensä mukaisesti traileri esittelee lähinnä pelin valaistusteknologiaa. Osaamista pelin takaa löytyy, sillä peliä kehittävän Pure FPS -nimisen tiimin jäsenet ovat työskennelleet aiemmin mm. BioShock Infiniten ja Dead Island 2:n parissa. Alkuperäiseen seikkailuun verrattuna valaistuksella on tällä kertaa enemmän merkitystä ja pelkän Edward Carnbyn sijaan tarjolla on neljä erilaista hahmoa, omine erikoisominaisuuksineen.

Seuraava Haunted House on puolestaan nimeltään Haunted House: Cryptic Graves, jossa päärooli tulee olemaan psyykkisten voimien käytössä. Molempien pelien ensimmäiset maistiaisvideot ovat katsottavissa alapuolelta.

Lisää luettavaa