Uudesta ja odotetusta 3D-Sonicista saatiin uutta pelivideota – jakaa mielipiteitä

Mitä mieltä sinä olet?

31.07.2017

Kaksiulotteisen Sonic Manian lisäksi tuloillaan on myös uusi kolmiulotteinen Sonic Forces. Tätä peliä pelattiin Ani-Com & Games Hong Kong -tapahtumassa. Tämä pelivideo on nyt julkaistu, ja se tuntuisi jakavan pelaajia. Joidenkin mielestä peli näyttää liian nopeatempoiselta putkijuoksulta, kun taas toiset tykkäävät Sonicin eräänlaisesta paluusta juurille.

Niin sanotun allekirjoittaneen silmään peli näyttää varsin kohtuulliselta, joskaan pelin pelaaja ei tunnu osaavan pelin saloja kovinkaan hyvin. Esimerkiksi eräässä kohdassa muuan pelaaja jää hetkeksi jumiin ylämäkeen. Tällaisten pelien hienous on liikkeen sulavuus ja se, kun kaikki menee putkeen ja high scoret paranevat – keltanokat vain saavat pelin näyttämään kankealta ja liian vaikealta.

Itse asiassa omat viimeisimmät Sonic-kokemukseni ovat Dreamcastin ja myöhemmin Xboxin uudelleenlämmitellyistä Sonic Adventureista. Tämä Forces näyttäisi muistuttavan Sonic Adventure 2:ta, joka toisaalta oli mielestäni vähemmän hauska peli kuin seikkailullisempi alkuperäinen Sonic Adventure.

Tsekkaile alta. Pelin on määrä saa Playstation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille sekä PC:lle joulukaudella.

Lisää luettavaa