Uudessa indie-kauhussa paetaan hirviötä laivalla, joka muuttuu pelikerrasta toiseen

Juuri ilmestynyt Monstrum tarjoaa haastavaa pelattavaa kauhun ystäville.

Edullista ja tunnelmallista kauhupeliä etsivälle Monstrum voi olla todellinen löytö. Juuri Steam Early Accessista varsinaiseen julkaisuun päässyt kauhupeli tarjoaa nimittäin haastavaa ja painostavaa kauhuhiippailua 15€ hintaan.

Monstrumissa pelaaja löytää itsensä hylätyltä rahtialukselta, jonka käytävillä vaanivat kauheat hirviöt. Tavoitteena on yksinkertaisesti löytää pakoreitti laivalta, mutta pakoyritys on todellakin kerrasta poikki, sillä tässä pelissä ei lisäelämiä tunneta.

Monstrumin pelikokemus muuttuu lisäksi pelikerrasta toiseen, sillä tasot ovat sattumavaraisesti generoituvia. Niinpä pakotie laivastakin saattaa olla eri kuin edellisellä yrittämällä, eikä käytäviä ja hirviöiden liikkeitä voi opetella ulkoa.

Junkfish-studion kehittämä Monstrum on saanut toistaiseksi Steamissa koko joukon ylistäviä arvioita ja etenkin kauhupelien ystäviin se tuntuu uppoavan. Alta voit katsoa pelin trailerin, ja jos pidempi vilkaisu peliin kiinnostaa, esimerkiksi Eurogamer on tehnyt siitä pätevän Let’s Play -videon.

Lisää luettavaa