Uuden Assassin’s Creedin co-op -tehtävät eivät aukea heti kättelyssä – Ubisoft selittää miksi

Assassin's Creed Unity täytyy aloittaa yksinpelinä.

25.10.2014

Pian ilmestyvän Assassin’s Creed: Unityn odotetuimpia yksityiskohtia lienevät jopa neljän pelaajan voimin suoritettavat Brotherhood-tehtävät. Pelijulkaisija Ubisoft on kuitenkin paljastanut, ettei näitä yhteistyötehtäviä pääse pelaamaan heti pelin hankittuaan ja antanut tälle myös sangen järjellisen selityksen.

”Teimme tämän kahdesta syystä,” selittää luova johtaja Alex Amancio Examinerille. ”Ensinnäkin, tämä on erilainen peli. Sinun täytyy oppia pelaamaan eri tavalla. Käytämme ensimmäisen puolitoista tuntia vähän lineaarisemmalla rakenteella, että oppisit nauttimaan pelistä kokonaisuudessaan. Toiseksikin, tällä tapaa pääsemme esittelemään uuden kontekstin ja uuden hahmon.”

Amancion mukaan Unityn alku tulee esittelemään pelin karsimaattisen uuden päähenkilön Arno Dorianin, sekä Ranskan vallankumouksen näyttämön. Hänen mukaansa peli tulee tuntumaan uudelta alulta, ja myös vanhat pelaajat tulevat sen huomaamaan.

”Jos joku ei ole koskaan pelannut Assassin’s Creed -sarjaa, tämä tulee tuntumaan jatkumon ensimmäiseltä osalta. Jos olet jo pelannut sitä, tulet myös huomaamaan eron.”

Assassin’s Creed Unity ilmestyy Xbox Onelle, PS4:lle ja PC:lle 13. marraskuuta. Alta voit katsoa pelin trailerin kesän E3-messuilta.

Lisää luettavaa