Ubisoftin torspoilulla ei ole mitään rajaa – Pelilafka yrittää estää studiota ottamasta tavaramerkkiä omalle nimelleen

Pelijätti Ubisoft ei näyttäisi pelkäävän negatiivista julkisuutta. Näin ainakin voisi kuvitella yhtiön tuoreimmasta vedosta, sillä nyt pelilafka yrittää estää ruotsalaislähtöistä Ghost Gamesia hankkimasta Yhdysvalloissa tavaramerkkiä ”Ghost”-nimelleen.

Ubisoft perustelee USA:n patentti ja tavaramerkkivirastolle tekemänsä valituksen sillä, että Ghost Gamesin tuotteet voitaisiin sekoittaa Ghost Recon -peleihin ja sitä kautta Ubisoftiin. Yhtiön mukaan on mahdollista, että Electronic Artsin omistaman Ghost Gamesin pelejä luullaan Ubisoftin tuotteiksi, ja tämän pelätään sekoittavan kuluttajia ja johtavan virheisiin.

Kyllähän tästä heti tulee Ghost Recon mieleen...?

Kyllähän logostakin heti tulee Ghost Recon mieleen…?

On totta, että Ghost Recon on ollut Ubisoftin tavaramerkki vuoden 2001 Tom Clancy’s Ghost Recon -pelistä lähtien, mutta onpa kyllä hankala nähdä miten Ghost Gamesin pelit voitaisiin tämän perusteella sekoittaa Ubisoftin pelisarjaan. Joko Ubisoft on todella kursailematon astuessaan kilpailijoidensa varpaille tai sitten pelijulkaisija pitää pelaajia täysinä idiootteina. Kumpikaan ei näytä julkisuudessa kovin hyvältä.

Asiasta uutisoi Ars Technica.

Lisää luettavaa