Tykkäätkö pelata Haloa kaverin kanssa samalla ruudulla? – Adressi vaatii split screen -moodia myös Halo 5: Guardiansiin

Uutta Haloa ei näillä näkymin voi pelata jaetulla kuvaruudulla.

Split screen, eli jaetulla kuvalla pelaaminen on monille perinteinen tapa pelata räiskintäpelejä. Nettipelaamisen yleistyttyä monet pelaavat toki yhdessä lähinnä verkkoyhteyden välityksellä, mutta useat pelaajat haluaisivat edelleen istua kaverin kanssa samalla sohvalla pelaamassa.

Siksipä joukko Halo-pelaajia olikin tyrmistynyt 343 Industriesin päätöksestä jättää split screen co-op pois lokakuussa ilmestyvästä Halo 5: Guardiansista. TwinFiniten mukaan muuan pelaaja oli niin harmistunut, että hän perusti Change.org -sivustolle adressin, joka vaatii split screenin lisäämistä peliin.

”Split screen -yhteistyöpeli oli Halossa alusta lähtien, ja monille se on olennainen osa peliä,” perustelee Dawid Grzybowski perustamaansa adressia. ”Split screen antaa mahdollisuuden nauttia Halosta ystävien ja perheen parissa samalla TV-ruudulla. Monille meistä split screenin poistaminen pilaa koko kampanjakokemuksen.”

”Kun on läpäissyt jokainen Halo-kampanjan paikallisena co-op -pelinä, olisi pettymys olla pelaamatta sitä ystävien kanssa kuten aina Halon ilmestymisestä asti.”

Adressi on uutisen kirjoitushetkellä alle sadan allekirjoituksen päässä 5 000 tukijan tavoitteestaan, joten jos koet kaipaavasi split screeniä Halo 5:een, kipaisehan allekirjoittamaan vetoomus Change.orgissa.

Lisää luettavaa