Tunnettu brittiläinen pelifirma haukkuu Microsoftin hyvityssysteemin pataluhaksi: ”Pask*t, pers*! Miksi miksi miksi?!”

15.04.2017

Tunnetko firman nimeltä The Chinese Room? Jos et nimeltä, niin kenties muun muassa pelit Everyboody’s Gone to the Rapture ja Amnesia sanovat jotakin.

Peliensä lisäksi vuonna 2007 perustettu brittiyritys on tullut tunnetuksi myös raaoista kannanotoistaan. Firma on aiemmin muun muassa syyttänyt CD Projeck REDin The Witcher -pelisarjaa sekä tulevaa Cyberpunk 2077:ää seksismistä. Tällä kertaa heitä raivostuttaa Microsoftin hyvitysjärjestelmä, jossa niin tietyille niin sanotun Insider-ohjelman pelaajille voidaan myöntää hyvityksiä, mikäli he ovat pelanneet ostamiaan pelejä vain alle kaksi tuntia ja haluavat rahansa takaisin.

Hieman masentuneita siitä, että Xbox hyppäsi 2 tunnin hyvitys -kelkkaan. PASK*T PERS*REIKÄ MIKSI MIKSI MIKSI TE TYPERYKSET ETTE VOI YLLÄPITÄÄ TAVALLISTA MALTTIA WTF NYKYKULTTUURI”, firma kirjoitti Twitteriin, vaikka eihän tuosta juuri selkoa ota.

Asia on TODELLA yksinkertainen. Hyvityksiä pitäisi jakaa sen mukaan, kuinka monta prosenttia pelistä on läpäisty. Yksinkertaista, reilua, edustavaa. Tämä 2 tunnin juttu on vain k*llista”, firma jatkoi minuutin päästä jo hieman selkeämmin.

Garry’s Mod and Rust -pelin kehittänyt pelintekijä vastasi twiittiin:

Minun pelini voi mennä läpi 2 minuutissa. Hyvityksiä pitäisi siis jakaa vain jos pelaaja on pelannut alle 6 sekuntia.

The Chinese Roomin vastaus? ”BOOM. Meille sopii.

Tuntuisi The Chinese Roomin vuodatuksessa olevan pointtiakin, sillä he selvensivät asiaa seuraavalla tavalla:

Otetaan huomioon, että Silent Hillissä voi päästä melkein puoleenväliin kahdessa tunnissa. Jos pelaaja voi pelata pelistä 50 % tajutakseen, pitääkö hän siitä…

 

Lisää luettavaa