Tulossa lupaava simulaattoripeli kaikille niille, joiden mielestä reaalimaailma on fantasiaa jännittävämpi

Ant Simulatoria kehitetään PC:lle ja PlayStation 4:lle.

Simulaattoripeli muurahaisista ei ole mikään uusi idea, ilmestyihän Maxisin SimAnt jo pari vuosikymmentä sitten, vuonna 1991. Tekeillä oleva Ant Simulator näyttäisi kuitenkin vievä luontosimulaation uudelle tasolle.

Ant Simulatorissa pelaaja ei vain hallitse muurahaispesää, vaan hän jopa pelaa muurahaisena, ja peliä myös pelataan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Indie-studio ETeeksin kehittämässä pelissä tullaan PC Gamerin mukaan hallitsemaan yhdyskuntaa, kaivamaan, rakentamaan, sekä keräämään satoa ja resursseja. Peli sisältää myös muita muurahaislajeja ja -yhdyskuntia, ja niitä sekä muita hyönteisiä vastaan joudutaan myös kamppailemaan.

Luonnosta kiinnostuneelle peli kuulostaa todella lupaavalta ja se näyttäkin melko hyvältä, vaikka vasta kehityksessä onkin. Parhaan kuvan PC:lle ja PS4:lle kehitettävästä Ant Simulatorista saa katsomalla alla olevan videon, jolla kehittäjät esittelevät tuoreimpia uudistuksia.

Pelin varhaista versiota voi myös pelata Unity Webplayerilla kehittäjän sivuilla, mutta kysessä on vain 48-tuntisessa ohjelmointihaasteessa tehty prototyyppi, joka muistuttaa ilmeisen vähän lopullista peliä. Varsinaisen pelin beta-testaus alkaa marraskuun lopulla, mutta julkaisuajankohdasta ei ole mitään tietoa.

Lisää luettavaa