Trailerit kunniaan! – Tuoreilla videoilla kaikkien aikojen parhaat pelitrailerit ja -teaserit

15.09.2014

Vaikka nykyään saammekin monesti nähdä jopa tuntitolkulla pelikuvaa uusista peleistä ennen kuin ne ilmestyvät, on pelitrailereilla silti keskeinen rooli ostopäätöksen syntymisessä. Trailerit ovat tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia, jotka avaavat pelien tarinaa ja luovat tunnelmaa. Vaikka lopputuloksena olisikin pettymys, voi hyvä traileri usein saada rientämään pelikaupoille.

Aina viihdyttävä WatchMojo-sivusto nostaakin trailerit ansaitsemaansa arvoon tuoreilla videoilla, jotka listaavat kymmenen parasta julkaisu- ja teaser-traileria. Teasereiksi tarkoitetaan tässä tapauksessa paljon ennen pelin ilmestymistä julkaistut, lyhyet mainokset, joiden ei tarvitse sisältää paljonkaan kuvamateriaalia itse pelistä. Teaser-listalle ovat päässeet erittäin ansaitusti muun muassa Fallout 3, sekä Dead Islandin hyvin kekseliäs teaseri.

Kuten asiaan kuuluu, listauksissa on jätetty huomiotta se, millaisia pelit sitten lopulta ovat olleet tai kuinka hyvin trailerit ovat onnistuneet niitä kuvaamaan. Niinpä on esimerkiksi mahdollista, että Halo 3: ODST sijoittuu aivan kärjen tuntumaan julkaisutrailereiden listalla.

Molemmat videot voit katsoa alta.

Lisää luettavaa