Toukokuulle ajoitetun DC-mätkinnän jatko-osasta saatiin uusi traileri – myös ennakkotilaajien lisäedut julki

17.01.2017

DC Entertainment on julkaissut nähtäville uuden trailerin odotetusta Injustice 2 -tappelupelistä.

Varsinaisen pelikuvan sijaan tuore video keskittyy perehdyttämään jatko-osan tarinakuvioihin, jota siivitetään näyttävillä eri hahmojen välisillä yhteenotoilla. Trailerin aikana nähdään myös nopea vilkaisu Brainiac-nimiseen hahmoon, jonka on kerrottu toimivan uuden osan pääpiruna.

Hieman yli kaksiminuuttisen trailerin voi katsastaa oheiselta videolta.

Trailerin loppupuolella paljastuu myös, että pelin ennakkotilaavat saavat pelattavakseen koko DC-universumissa pelätyn Darkseid-pahiksen, joka on erityisesti yksi Teräsmiehen arkkivihollisista.

Lisäksi Injustice 2:sta julkistettiin kolme erilaista versiota. Perusversion ohella pelistä nähdään erinäistä lisäherkkua sisältävät Deluxe- ja Ultimate-versio. Näistä myös digitaalisessa muodossa ilmestyvän Deluxe-painoksen on raportoitu tarjoavan ladattavaksi kolme myöhemmin julkaistavaa lisähahmoa sekä uudella Power Girl -ulkoasulla ja siihen kuuluvalla dialogilla päivitetyn Supergirlin. Hintavampi Ultimate-versio kattaa sen sijaan pääsyn peräti yhdeksään ladattavaan sankariin sekä uudet asusteet niin Supergirlille kuin myös Flashille ja Green Lanternille. Erikoisversioista molempiin sisältyy myös hahmovalikon kosmeettisen muokkaamisen mahdollistava Gear Shader Pack -yksinoikeuspaketti.

Mortal Kombat -peleistäänkin tutun NetherRealm Studiosin kehittämä Injustice 2 julkaistaan 16. toukokuuta sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

 

Lisää luettavaa