Tiesitkö tätä? Suomalainen Motorious-firma työstää kolmea uutta Top Gear -tv-sarjapeliä ja on työstänyt montaa rakastamaasi ajopeliä

26.08.2016

Nyt meni Tilt-verkkotoimittajalta kuvainnollisesti aamumurot väärään kurkkuun.

Tiedätkö firman Motorious? Kyseessä on suomalainen yhtiö, joka työstää parhaillaan peräti kolmea Top Gear -autosarjan peliä. Ohjelmaa pääsee nykyään Suomessa katselemaan sekä MTV3 Maxilta että BBC Britiltä.

Mitä monikaan ei välttämättä tiennyt, on että Motorious on FlatOut-autopelin lisäksi ollut työstämässä myös Sega Rallya, Ridge Racer Unboundedia sekä ehkäpä vähemmän tunnettua Brawl Boltsia. Siis suomalainen firma!

Firman toimitusjohtaja Jari Pauna ilmoittautuu suureksi Top Gearin ystäväksi:

Olen viimeisen 20 vuoden aikana työskennellyt useassa eri roolissa viihdealalla, ja olen ollut myös osa Top Gear -perhettä viimeiset viisi vuotta. Vuodesta 2011 olen ollut tv-ohjelman suomenkielisen version päätoimittaja. Top Gear -brändi on minulle erittäin tuttu, ja tiedän, että ohjelma on pohjimmiltaan paljon muutakin kuin autoja.

Pelin Top Gear the Road Trip sanotaan olevan kuin tv-ohjelman virtuaaliversio. Kyseessä on kasuaali ilmaispeli kännykkään, ja siinä päästään muun muassa rakentamaan autoja sekä pelaamaan autojalkapalloa. Pelissä vaaditaan kuulemma myös strategista päättelyä ja auton tuunaamista.

 

Motorious on saanut peliä varten 500 000 euron sijoituksen kahdelta pohjoismaalaiselta investointiyritykseltä. Ensimmäinen peli ilmestyy tänä vuonna, ja kaksi muuta tulevat ulos ensi vuoden loppuun mennessä.

Asiasta uutisoi Playerattack.

Torille!

Lisää luettavaa