The Witcherin tekijöiden Cyberpunk-pelistä tulee ”vielä kunnianhimoisempi” kuin studio alunperin suunnitteli

Jos The Witcher 3: Wild Hunt kuuluu mielestäsi vuoden parhaimpiin peleihin, etkä karsasta myöskään tieteisfiktiota, otat tämän uutisen varmasti ilolla vastaan. The Witcherin kehittäjä on nimittäin paljastanut, että studion seuraava projekti on lähdössä hyvällä tavalla lapasesta.

Puolalaisen CD Projekt Redin toimitusjohtaja Adam Kicinski kommentoi studion tekeillä olevaa Cyberpunk 2077 -peliä kansalliselle tv-kanavalle.

”Projekti on vielä kunnianhimoisempi kuin ensin suunnittelimme,” Kicinski kertoi Gamespotin mukaan. ”Meidän täytyy luoda peli, josta tulee vielä menestyneempi. Meillä on pitkä tie edessä saavuttaaksemme maailman suurimmat kaupalliset menestykset.”

The Witcher 3 oli studiolle suuri menestys, sillä vain 81 miljoonan budjetilla tehtiin arvostelumenestys, joka myi yli 6 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

The Witcher 3 on toki monien mielestä maailman paras peli tänä vuonna, mutta ei se mitään myyntiennätyksiä rikkonut,” Kicinski kommentoi.

Toivottavasti studio ei kuitenkaan ala tinkiä laadusta kaupallisen menestyksen kustannuksella.

CD Projekt Red keskittyy jo tiiviisti Cyberpunk 2077:n kehittämiseen, mutta myös The Witcherille ilmestyy vielä lisäsisältöä. Pelin toinen maksullinen laajennus Blood and Wine ilmestyy ensi vuoden puolella.

The Witcher 3:lle julkaistiin myös hiljattain alla oleva tuore traileri, jolla mehustellaan pelin saavutuksilla.

Lisää luettavaa