Teinivelhosta pelikehittäjäksi: Harry Potter -tähteä kosiskellaan GTA-leffaan

Daniel Radcfliffe neuvottelee Rockstar Gamesin perustajan roolista.

Kun kerran videopeleistä tehdään keskimäärin puistattavan huonoja elokuvia, niin ehkäpä videopelien tekijöistä saisi aikaan parempia? – Ehkäpä jotain tämänsuuntaista on ajateltu BBC:llä, joka on tuottamassa draamaelokuvaa Grand Theft Auto -pelit kehittäneestä Rockstar Games -studiosta.

Tuoreimpana tietona Rockstarin osaperustaja Sam Houseria näyttelemään ollaan kosiskelemassa Daniel Radcliffea. Koska roolituksesta vasta neuvotellaan, ei Radcliffen osallistumista projektiin voida vielä pitää varmana. Toisaalta Game Informerin mukaan BBC-draaman kuvaukset alkavat jo 20. huhtikuuta, joten kovin paljon aikaa sen roolittamiseen ei enää ole.

Daniel Radcliffe tunnetaan tietysti parhaiten Harry Potterin roolista kahdeksassa elokuvassa, mutta teinivelhovaiheen jälkeen hän on tehnyt jo lukuisia muitakin päteviä roolisuorituksia. Heti Potter-leffojen perään hänet nähtiin muun muassa kauhuelokuvassa The Woman in Black (2012), sekä laadukkaassa draamassa Kill Your Darlings (2013), jossa Radcliffe näytteli runoilija Allen Ginsbergia.

BBC:n tuottaman Grand Theft Auto -elokuvan sisällöstä tiedetään toistaiseksi vähän, mutta se ainakin on varmaa, että draamassa tullaan näkemään myös aktiivisesti pelisarjaa vastaan taistellut lakimies Jack Thompson. Rockstar Gamesin perustivat lontoolaiset Sam ja Dan Houset vuonna 1998, ja nykyisin studion omistaa Take-Two Interactive. Studio tunnetaa GTA:n lisäksi sellaisista peleistä kuin Red Dead Redemption, Bully ja L. A. Noire.

Lisää luettavaa