Tarvitsetko huhtikuuksi pelattavaa? Nämä pelit julkaistaan kevään alkajaisiksi

Pelejä tulee vähän, mutta laatu on onneksi korkealla

31.03.2015

Kevät on jo kovassa vauhdissa mutta pelijulkaisujen määrä on harmillisen vähäinen. Seuraavassa poimintoja huhtikuun julkaisuista.

– 2.4. Xenoblade Chronicles 3D (New 3DS). Edellisen konsolisukupolven parhaisiin kuulunut JRPG kääntyy kannettavaan muotoon.

– 7.4. Dark Souls 2: Scholar of the First Sin (PC, PS4, XBO). Erinomaisen toimintarooliseikkailun täydellinen versio lisälevyineen ja päivitettyine grafiikkamoottoreineen on varma valinta jos tämä helmi on jostain syystä jäänyt välistä.

– 14.4. Grand Theft Auto V (PC). Tämä peli ei enempää esittelyjä kaivanne. Pitkään odotettu PC-versio on vihdoin julkaisukunnossa.

– 14.4. Mortal Kombat X (PC, PS4, XBO, muut alustat myöhemmin tänä vuonna). Verisen tappelupelisarjan brutaalein osa on täällä. Ei heikkohermoisille!

– 23.4. Carmageddon: Reincarnation (PC). Legendaarisen splatterkaahailun seuraava osa on viimein täällä, toivottavasti viimeisen päälle viilattuna.

– 28.4. Broken Age Act 2 & Complete Adventure (PC, PS4, Vita). Tim Schäferin johtaman Double Finen seikkailupeli saa päätösosansa. Ensimmäinen peli keräsi runsaasti kehuja, joten odotukset jatkoa kohtaan ovat korkealla.

Tästä joukosta pitäisi löytyä laatupelattavaa jokaiseen makuun!

 

Lisää luettavaa