Tämä kolmen retropelin ilmainen mash-up on hervoton kokemus

Fanipeli yhdistää Pongin, Pacmanin ja Space Invadersin saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Jos olet koskaan miettinyt, voisiko legendaarisia retropelejä yhdistää, tässä sinulle vastaus. KingPenguin-nimimerkillä kulkeva ohjelmoija on nimittäin onnistuneesti yhdistänyt kolmen retropelin ideat toimivaksi kokonaisuudeksi.

Pacapongissa kohtaavat kolme todellista klassikkoa: Pong (1972), Space Invaders (1978) ja Pacman (1980). Peli yhdistelee elementtejä kaikista kolmesta siten, että Pongin mailoilla lähetetään Pacmanin nimikkohahmo kulkemaan läpi labyrintin, sekä taistellaan Space Invadersin vihollisia vastaan.

Jos idea kuulostaa sekavalta, kannattaa vilkaista pelin ich.io-sivulle. Perusmekaniikka käy selväksi jo animaatiosta, ja lisäksi pelin saa ladattua koneelle nopeasti, joten kuka tahansa voi pääsee äkkiä kokeilemaan peliä käytännössä. Parhaimillaan kokemus lienee kaksinpelinä, mutta yksinkin sitä on hauska kokeilla.

KingPenguin on julkaissut kaksi aiempaakin peliä, muun muassa Zero G Golfin, joka on juuri sitä miltä kuulostaakin. Toisin kuin Pacapong, nämä vanhemmat julkaisut maksavat kuitenkin muutaman dollarin.

Lisää luettavaa