Suosittu toimintapelisarja päivitetään PS4:lle, mutta vain kolmannen osan voimin

Ainoastaan God of War III tullaan päivittämään uudelle sukupolvelle.

Viime perjantaina Sony Santa Monica ilmoitti, että PlayStationin suosittu God of War III saapuu päivitettynä versiona PlayStation 4:lle. God of War III Remastered ilmestyy näillä näkyminen 14. heinäkuuta.

Kuten muutkin sukupolvipäivitykset, tulee God of War III uudelle alustalle 1080p-kuvatarkkuudelle ja 60 fps -kuvataajuudelle. Remasteroidusta versiosta on ilmestynyt myös julkistustraileri, joka on katsottavissa alla.

Valitettavaa on se, että pelisarjan päivittäminen jää näillä näkymin vain kolmanteen osaan. Destructoid kertoo studion Aaron Kaufmanin todenneen PlayStation Blogissa, ettei heillä ole mitään suunnitelmia muiden pelien päivittämiseksi uudelle alustalle. Ikävä juttu niille, jotka eivät mielellään hyppää pelisarjan kelkkaan kolmannesta osasta. Tosin, jos God of War III Remastered käy hyvin kaupaksi, se voisi muuttaa studion mieltä myös aiemmista osista.

Sonyn yksinoikeussarja God of Waria on VGChartzin mukaan myyty yli 23,5 miljoona kappaletta. Vuonna 2010 ilmestynyttä God of War III:a on myyty PS3:lla itsenäisenä pelinä 4,77 miljoonaa kappaletta. Lisäksi se on ollut osa myöhemmin ilmestyneitä God of War -kokoelmia.

Lisää luettavaa