Suomessa on elektronisen urheilun linja, jossa voi keskittyä täysipäiväisesti eSportsiin opiskelun ohella – pidä kiirettä hakemuksen kanssa!

05.08.2016

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistolinjan eSport-linja tarjoaa elektronisesta urheilusta kiinnostuneille mahdollisuuden keskittyä täysipäiväisesti itsensä kehittämiseen lukuvuoden ajan vastaavasti kuin urheiluopistot tarjoavat mahdollisuutta perinteisen urheilun harjoittelemiseen.

eSport-linjalla pääset kehittämään ja hiomaan elektronisessa urheilussa tarvittavia taitoja ja osaamista, mukana valmennusohjelmassa ovat myös perinteisestä urheilusta tutut metodit. Monipuolisen valmennusohjelman lisäksi lukuvuoden aikana osallistutaan offline ja online turnauksiin ja pelialan tapahtumiin.

Linja tarjoaa mahdollisuuden keskittyä täysipäiväiseen harjoitteluun samanhenkisten ihmisten kanssa. Vuoden mittaan sinulle tulee tutuksi niin eri rooleissa toimiminen kuin suoritusten analysointi. Myös muut urheilun osa-alueet otetaan huomioon aina terveellisestä ruokavaliosta mentaalipuolen harjoitteisiin fyysistä liikuntaa unohtamatta.

Linjalle hakevalta odotettaan kiinnostusta elekronisesta urheilusta ja omaa työasemaa.

Opinnot on tarkoitettu yli 18 vuotiaille alasta kiinnostuneille.

Linjan sivut löydät täältä. Sieltä löydät lisätietoa opintojen hinnoista ja muista yksityiskohdista. Huom! Tänään on viimeinen hakupäivä, joten pidä kiirettä!

 

Lisää luettavaa